MasterChef: Η σκληρή απάντηση της Χριστίνας στον Λευτέρη μετά την αρχηγία

Για ποιον λόγο αντέδρασε η Κύπρια διαγωνιζόμενη;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον Λευτέρη να σχολιάσει την καθαίρεση του Γιάννη και την επιστροφή της Χριστίνα στην ηγεσία των μπορντό. 

MasterChef: Ποια μπριγάδα έφτιαξε τους καλύτερους μπυρομεζέδες;

«Θα μπορούσαν όλα τα παιδιά και η Χριστίνα που έθεσε ότι θέλει την αρχηγία να το κάνουν την ημέρα που είχαμε το συμβούλιο και εφόσον ήθελε να πάει κάτω να μαγειρέψει να μη μαχόταν για την τελευταία ευκαιρία, πριν την αντιγραφή». 

MasterChef: Τα πειράγματα στον Ιωαννίδη για το Oktoberfest!

«Γιατί να μην προσπαθούσα για την τελευταία ευκαιρία;», αναρωτήθηκε η Χριστίνα. «Να φύγω κιόλας από τον διαγωνισμό, επειδή θέλω να συμμετάσχω στην τελευταία ευκαιρία;», αντέδρασε η ίδια.  

MasterChef: Η σκληρή απάντηση της Χριστίνας στον Λευτέρη

Ο Λευτέρης εξήγησε ότι το εν λόγω συμπέρασμα το έβγαλε με βάση τα δικά της λεγόμενα. «Δε νομίζω ότι πρέπει να δώσω λόγο σε κάποιον για το πότε θέλω να βγω αρχηγός. Θέλω να το κάνω τώρα», ανέφερε η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας στις κάμερες.

MasterChef: Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

MasterChef: Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Η Βιβή απάντησε κι εκείνη on camera στον Λευτέρη, υπογραμμίζοντας: «Εντάξει Λευτέρη γιατί η Χριστίνα μετά το συμβούλιο θυμήθηκε να διεκδικήσει την αρχηγία θα σου απαντήσω εγώ για τον ίδιο λόγο που έρχεσαι σε ένα παιχνίδι μαγειρικής και έχεις σκονάκια στην τσέπη».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top