Ένταση στο Χαμογέλα και Πάλι: Αποχώρησε έξαλλος ο Γιώργος Καλλιακμάνης

«Θα σας ‘’πνίξει’’ η οργή των πολιτών»

Ένταση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 6/4, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ανάμεσα στον Γιώργο Καλλιακμάνη και τον Νίκο Συρίγο.

Αφορμή στάθηκε η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων τα λάθη που έγιναν και η λάθος εκτίμηση του περιστατικό.

Αποκάλυψη: Πώς ξεγέλασε ο δράστης την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους  

«Εγώ να περνούσα απ’ έξω και να μου ζητούσε βοήθεια η κοπέλα ή ο οποιοσδήποτε περνούσε θα τη βοηθούσε. Ήταν λάθος άνθρωπος στη λάθος θέση; Ξεκάθαρα δεν το συζητώ», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Άγιοι Ανάργυροι: Τα κλάματα της αξιωματικού υπηρεσίας για την Κυριακή

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Νίκος Συρίγος τονίζοντας: «Με όλο τον σεβασμό όλα αυτά που λες τα ακούω βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, για τον πατέρα της Τοπαλούδη, για τον πατέρα της Κάρολαιν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν καμία σημασία. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, δεν έχετε καμία δικαιολογία. Μου επιτρέπεις, δε μου επιτρέπεις τα παιδιά δε γυρίζουν πίσω, όσο και να φωνάζεις. Θα μας πνίξει όλους η κοινωνική οργή! Θα ήθελα να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα».

«Μιλάτε στον πληθυντικό και δε σας επιτρέπω! Γιατί έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Δε με ενδιαφέρει αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε τηλεθέαση. Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε» είπε έξαλλος ο Γιώργος Καλλιακμάνης έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το πλατό.
 
«Θα σεβαστούμε την επιλογή του, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Σαν παρουσιάστρια θα του ζητήσω συγγνώμη σε περίπτωση που το πήρε προσωπικά. Δεν ήταν προσωπική επίθεση του Νίκου και θα μπω μπροστά να τον καλύψω. Αν έτσι το εισέπραξε θα του ζητήσουμε συγγνώμη» πρόσθεσε η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top