First Dates: Μεγάλη πρεμιέρα την Πέμπτη 11/4 στις 23:15 - Δείτε το trailer!

Επιστρέφει το αγαπημένο «τηλεοπτικό» εστιατόριο με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Δείτε το trailer του 2ου κύκλου του First Dates

Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, επιστρέφει μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη! 

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο First Date!  

First Dates: Αυτά είναι τα ζευγάρια που ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά!

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει για 2η τηλεοπτική σεζόν το First Dates, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 23:15!  

First Dates: Είσαι single; H Ζενεβιέβ Μαζαρί σε περιμένει!

First Dates: Είσαι single; H Ζενεβιέβ Μαζαρί σε περιμένει!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει ενθουσιασμένη όλους τους singles, που αναζητούν την αγάπη, για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού! Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!  Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική μετρ, υποδέχεται τους daters και τους παροτρύνει να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και στο φλερτ! 

Οι έξι πιο αμήχανες στιγμές στο First Dates

Ο Τάσος πίσω από την μπάρα, «σπάει» τον πάγο προσφέροντας μοναδικά κοκτέιλ, αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές του. Οι σερβιτόρες, Γεωργία και Κωνσταντίνα, συμπληρώνουν την ομάδα του First Dates και με το χαμόγελο και τις ατάκες τους βοηθούν τα ζευγάρια να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά! 

Η «Ζεν» με την ομάδα του First Dates

Η «Ζεν» με την ομάδα του First Dates

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δε γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. 

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά! 
Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν.
Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ.
Μπορεί, όμως, και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους!
Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή!
Γιατί στο First Dates όλα μπορεί να ξεκινήσουν με μία και μόνο ματιά!

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του First Dates! Ανάμεσα σε όλους τους singles, που «κλείνουν τραπέζι» στο First Dates, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.  

Το First Dates επιστρέφει - Κάνε κι εσύ αίτηση για συμμετοχή!

Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles επιστρέφει στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει και πάλι! 

First Dates, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες! 

Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στo firstdates.star.gr

Δείτε όλα τα επεισόδια του First Dates

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top