First Dates: Αυτά είναι τα ζευγάρια που ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά!

To First Dates επιστρέφει της Πέμπτη 11/4 - Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!

Δείτε κάποια ζευγάρια που γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο του First Dates

Στο αγαπημένο πρόγραμμα του Star, το First Dates, που έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό κι επιστρέφει την Πέμπτη 11/4 στις 23:15, δεν ήταν λίγα τα ζευγάρια που ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά Τώρα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να βγεις ραντεβού στο πιο διάσημο εστιατόριο και να γνωρίσεις τον έρωτα, αφού το First dates επιστρέφει!

Κάνε κράτηση κι εσύ για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου! Δήλωσε εδώ συμμετοχή: https://firstdates.star.gr/

Στον νέο κύκλο η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει βάλει στόχο να παντρέψει ένα ζευγάρι και να γίνει κουμπάρα!

«Ένα δείπνο και πολύ ήταν!»: Τα ζευγάρια που δεν τα βρήκαν στο First Dates

Ένα από τα ζευγάρια που είχαν χημεία αμέσως ήταν η Αλιόνα κι ο Μαρκελιάν. Κατά τη διάρκεια της αρχικής τους συνομιλίας, η αποκάλυψη της αλβανικής καταγωγής του Μαρκελιάν εξέπληξε την Αλιόνα, με αποτέλεσμα να της πει μερικές φράσεις στη μητρική του γλώσσα. Ενθουσιασμένος από την απροσδόκητη χειρονομία, ο 25χρονος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και αναφώνησε: «Έρχεται και μου μιλάει στα αλβανικά! Και λέω, τι τρέχει φίλε;». Η συνάντησή τους στο First Dates έμελλε να είναι μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία, με το ζευγάρι να «κλείνει» δεύτερο ραντεβού. 

Με τη χημεία τους να είναι καλή εξαρχής ο Νίκος κι η Τίνα, ένα από τα μεγαλύτερα ηλικιακά ζευγάρια άρχισαν από το πρώτο κιόλας ραντεβού τα σχέδια για το μέλλον με τον παίκτη να μη θυμάται στην αρχή το όνομά της, αλλά στη συνέχεια να εκφράζει τον θαυμασμό του.  

First Dates: Οι πιο αστείες στιγμές σε ένα ραντεβού

Στα ζευγάρια που ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά ήταν κι η Σαββίνα με τον Γιώργο. «Σ’ ευχαριστούμε για την αστερόσκονη, παίρνω τον Γιώργο και φεύγω», είπε η Σαββίνα στη Ζενεβιέβ Μαζαρί μετά το τέλος του ραντεβού.  

Πάρα τη διαφορά ηλικίας, η 25χρονη Καρυοφυλλιά δήλωσε γοητευμένη με το 38χρονο Μαρίνο, κανονίζοντας ένα δεύτερο ραντεβού. Μπορεί ο Σήφης να μην κατάφερε να αντιγράψει το… μπαρμανιλίκι του Τάσου, κατάφερε όμως σίγουρα να διασκεδάσει τη Μάνια και να βγουν ξανά! 

Αγγλικό First Dates: Τα ζευγάρια που έμειναν μαζί και έκαναν οικογένεια!

Ο Μαργαρίτης έκανε μια πολύ ρομαντική κίνηση και προσέφερε στη Λία λουλούδια και έναν αρκούδο, τον οποίο η Λία ονόμασε «καρδουλίτσο». To ζευγάρι όχι μόνο θα βγει ραντεβού, αλλά αποχώρησε από το First Dates πιασμένο χέρι-χέρι.

First Dates: Δήλωσε συμμετοχή καλώντας στο 212 212 73 34 ή κάνοντας αίτηση στο firstdates.star.gr

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του First Dates

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top