First Dates: Οι πιο αστείες στιγμές σε ένα ραντεβού

«Eίμαι αλλεργικός στον φρέσκο βασιλικό» - «Μου είπε ότι είναι... φασαίας;»

Εν έτει 2023 υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι dating πια, όμως ένα είναι σίγουρο: ο παλιός είναι αλλιώς! Σίγουρα, όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο πρώτο ραντεβού!

Δείτε όλα τα επεισόδια του First Dates

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, προσέφερε και στην Ελλάδα το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES!

Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι singles της χώρας μας κλήθηκαν να ζήσουν τη μαγεία του first date. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!

Οι έξι πιο αμήχανες στιγμές στο First Dates

Το First Dates επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Star! Κάνε κράτηση κι εσύ για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου! Δήλωσε εδώ συμμετοχή: https://firstdates.star.gr/

Στον νέο κύκλο η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει βάλει στόχο τον γάμο! Θέλει να παντρέψει ένα ζευγάρι!

Στην σεζόν που τελείωσε είδαμε πολλά ζευγάρια να γνωρίζονται και κάποια ραντεβού να έχουν happy end ενώ κάποια άλλα όχι! Φυσικά, οι αστείες στιγμές που έκαναν τους χρήστες των social media να... παίρνουν φωτιά δεν έλειψαν!

First Dates: Οι πιο αστείες στιγμές σε ένα ραντεβού

«Eίμαι αλλεργικός στον φρέσκο βασιλικό», «Μου είπε ότι είναι... φασαίας; Τι είναι αυτό;», «Ξέρεις να χρησιμοποιείς φαξ; Δεν έχω TikTok, Instagram», ήταν μερικές από τις αγαπημένες αστείες ατάκες που ακούστηκαν στο First Dates.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top