Αγγλικό First Dates: Τα ζευγάρια που έμειναν μαζί και έκαναν οικογένεια!

Μερικά από τα ζευγάρια που πήγαν εκεί, άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου

Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα από το First Dates στην Ελλάδα,όπου το πρώτο ραντεβού τελείωσε με ένα φιλί!

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του First Dates

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, που μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! 

Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τι απέγιναν όσοι είχαν πάει στο First Dates της Αγγλίας. Μερικά από τα ζευγάρια που πήγαν εκεί, άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου…

Liberty και Pearse

Η Liberty μπήκε στο εστιατόριο First Dates στις αρχές του περασμένου έτους αποφασισμένη να βρει την αγάπη – και το έκανε! Στο ραντεβού της, γνώρισε τον χρηματιστή Pearse και, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, οι δυο τους είχαν σχέση και είναι μαζί από τότε.

Dan και Adam

Ο Dan και ο Adam γνωρίστηκαν στην εκπομπή Channel Four το 2014 και ξεκίνησαν αμέσως να βγαίνουν, με αποτέλεσμα να γίνουν τα αγαπημένα πρόσωπα των τηλεθεατών από την εκπομπή. Στη συνέχεια, το ζευγάρι ερωτεύτηκε και αρραβωνιάστηκε την ημέρα των Χριστουγέννων του επόμενου έτους! Επισκέφτηκαν ξανά το εστιατόριο First Dates για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους και λέγεται ότι σχεδίαζαν έναν γάμο στη Νότια Αφρική.

Greig και Shaun

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα για τον Greig στην πρώτη του γνωριμία στο First Dates, αφού το αγενές του ραντεβού του είπε ότι δεν τον έβρισκε ελκυστικό και ότι θα έπρεπε να μειώσουν τον χρόνο του ραντεβού. Ευτυχώς, η παραγωγή του First Dates τον άφησε στην εκπομπή, όπου βρήκε την αδελφή του ψυχή, τον Shaun!

Ibiba και Aaron

Αυτό το ζευγάρι πέρασε υπέροχα μαζί στο σόου το 2016 και υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί – μια κόρη – τον Απρίλιο του 2017. Μιλώντας για την εύρεση αγάπης στην εκπομπή και τη δημιουργία μιας οικογένειας μαζί, η Ibiba είπε: «Είναι αλήθεια ότι η συνάντησή μας και η ταχύτητα με την οποία δημιουργήσαμε οικογένεια είναι σίγουρα πολύ μακριά από την παραδοσιακή. Και δεν είναι ιδανικό να κάνουμε τα πάντα τόσο γρήγορα. Αλλά αυτή είναι η φύση της σύγχρονης Βρετανίας. Τα πράγματα κινούνται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό αυτές τις μέρες... Η απόφασή μας να πάμε στο First Dates ήταν η καλύτερη της ζωής μας».

Lauren και Dan

Η Lauren κατέληξε να βρει αγάπη στο πρόσωπο του Dan, ο οποίος εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή αλλά στην πέμπτη σεζόν. Το ζευγάρι έχει πλέον δύο παιδιά και είπε στο HELLO!: «Το να έχουμε τον [γιο μας] Jude στη ζωή μας είναι ό,τι καλύτερο. .»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top