Το First Dates επιστρέφει - Κάνε κι εσύ αίτηση για συμμετοχή!

Κλείσε τραπέζι για να ζήσεις τη μαγεία του πρώτου ραντεβού

Το First Dates με παρουσιάστρια τη μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Star! 

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θέλω να δω γάμο και να γίνω κουμπάρα στο First Dates

Η παρουσιάστρια του First Dates, Ζενεβιέβ Μαζαρί 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η πρώτη σεζόν, το πιο διάσημο «τηλεοπτικό» εστιατόριο, ανοίγει ξανά τις πύλες του, έτοιμο να φιλοξενήσει τα υποψήφια ζευγάρια. Μέσα από την οθόνη του Star και με hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χώρας, που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού.

First Dates: Αυτά είναι τα ζευγάρια που ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά!

Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική μετρ, υποδέχεται και φέτος τους daters και τους παροτρύνει να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και το φλερτ. Αν θες να ζήσεις κι εσύ την εμπερία, δήλωσε τώρα συμμετοχή.

Ανάμεσα σε όλους τους singles που «κλείνουν τραπέζι» στο FIRST DATES, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles ανοίγει στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει!

FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες!

Πάρε τηλέφωνο στο 212 212 73 34 ή κάνε αίτηση στο firstdates.star.gr

Ο Τάσος, πίσω από την μπάρα, «σπάει» τον πάγο, προσφέροντας τις συμβουλές του μαζί με τα κατάλληλα ποτά. Οι σερβιτόρες Γεωργία και Κωνσταντίνα συμπληρώνουν την ομάδα του FIRST DATES: με το χαμόγελο και τις ατάκες τους βοηθούν τα ζευγάρια να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά!

Στο FIRST DATES δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Δήλωσε συμμετοχή στο First Dates

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top