Ματσούκα - Κόκκαλης: Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία και τον γάμο τους

Το ζευγάρι στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο του

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, λίγους μήνες αφότου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παραχώρησαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (04/04).

Πέτρος Κόκκαλης - Δήμητρα Ματσούκα: To love story τους και ο γάμος

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε πώς έγινε η πρώτη τους γνωριμία: «Γύρω στο 2014 είχα μία φίλη η οποία δούλευε μαζί με τον Πέτρο, όταν ο Πέτρος ήταν αντιδήμαρχος του Πειραιά και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήμουν κι εγώ τότε μόνη μου. Χρόνια μετά, μια φίλη που είχε ένα παιδί μικρό και έψαχνε πολύ τις δράσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα και υπήρχε η οργάνωση “ΓΗ” στην οποία ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος. Εγώ δεν το ήξερα τότε, η οργάνωση έκανε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Πήγα εκεί με τη φίλη μου παρέα και είδα κάποιον που μου άρεσε πολύ».

«Φαντάστηκα θα ήταν γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος. Πήγα στη λαϊκή εκεί που είχαν στήσει, ψώνισα, ενώ δεν μαγειρεύω καθόλου, γέμισα το ψυγείο μου, δεν μου έπιασε όμως την κουβέντα. Ξαναπήγα δεύτερη φορά και αυτή η κοινή φίλη μου τον γνώρισε. Α, λέω… αυτός είναι ο Πέτρος; Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», είπε για τον σύζυγό της.

Και συνέχισε για την πρόταση γάμου που της έκανε: «Είχε γίνει στην αρχή της σχέσης μας η πρόταση γάμου», ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον και φτιαγμένοι να είμαστε μαζί».

Δήμητρα Ματσούκα: Το εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε για τον γάμο της

Στιγμιότυπο από τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη 

Στιγμιότυπο από τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη 

Το μήνυμα της κόρης του Πέτρου Κόκκαλη

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κι ευρωβουλευτή, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα της, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1: 

«Μου έλειπε ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή και τώρα μου λείπει, δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα να τον βλέπω. Τον αγαπάω πάρα πολύ, του έχω αδυναμία, δεν ξεχωρίζω κανέναν  από τους γονείς μου. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχω για την ιστορία. 

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, είναι δύσκολο να έχεις αυτό το επίθετο. Είναι ένα όνομα που και με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα. Αυτό το έχει ζήσει ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το έζησα εγώ με τον αδερφό μου», εξομολογήθηκε.

Η συγκίνηση της Δήμητρας Ματσούκα

Ενώ από το οικογενειακό περιβάλλον της αγαπημένης του μίλησε η αδερφή της, Μαρία Ματσούκα, περιγράφοντας τις αξέχαστες παιδικές τους αναμνήσεις. Μάλιστα οι αφηγήσεις της συγκίνησαν τη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ξέσπασε σε λυγμούς.

«Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου, αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας. Δεν έχω συγκινηθεί ξανά ποτέ σε εκπομπή, είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να μου που συνέβη. Είναι καλός ο λόγος», είπε η Δήμητρα Ματσούκα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top