Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι σε καταστολή, περιμένουμε το θαύμα»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Kόκοτας μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του, Κατερίνα, πριν από λίγους μήνες στην κηδεία του πατέρου του, Σταμάτη Κόκοτα 

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του, Κατερίνα, πριν από λίγους μήνες στην κηδεία του πατέρου του, Σταμάτη Κόκοτα\ ndpphoto.gr

Εύη Δρούτσα για Δ. Κόκοτα: «Έχω τρελαθεί, πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό του»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής των παιδικών μας χρόνων που μας «ταξίδεψε» με τα τραγούδια «Τα όνειρά μου σαν τα πέταλα μιας ανεμώνας», «Διαδόσεις», «Αγάπη είναι», «Γιατί με τυραννάς» και άλλες πολλές επιτυχίες παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, και όπως είπε η σύζυγός του, Κατερίνα στην εκπομπή «I Love ΣΚ», όλοι περιμένουν να γίνει το θαύμα.

«Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό.

Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του» ανέφερε τονίζοντας πως τα 24ωρα που περνάνε της φαίνονται αιώνες. 

Τέλος η Κατερίνα Κόκοτα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά της έχοντας την πίστη πως όλα θα πάνε καλά 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top