Εύη Δρούτσα για Δ. Κόκοτα: «Έχω τρελαθεί, πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό του»

Σε σοκ η γνωστή στιχουργός με το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας.

Κόκοτας: Υπέστη ανακοπή και ανατάχθηκε - Το μήνυμα της συζύγου του

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής (29/03). 

Ενώ λίγο νωρίτερα η Μαίρη Αργυριάδου αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star ότι οι γιατροί θα προσπαθούσαν το μεσημέρι να τον αποσωληνώσουν. 

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμες Οι Επόμενες Ώρες Μετά Την Ανακοπή

Σοκαρισμένη είναι Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε για την περιπέτεια υγείας του γνωστού τραγουδιστή στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Χαρακτηριστικά η γνωστή στιχουργός ανέφερε: «Από την ώρα που το έμαθα, είμαι χάλια. Έχω τρελαθεί, σου μιλάω ειλικρινά. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για ένα νέο παιδί, αλλά για ένα καλό παιδί, ποτέ δεν έφερνε αντίρρηση όταν του έδινες τραγούδι, ούτε σε νότα, ούτε σε στίχο. Ήταν πάντα εκεί την ώρα που του έλεγες και πάντα με το γέλιο, πάντα με το γέλιο, πάντα με το γέλιο».

«Κι ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό του. Πρόσεχε πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του, δεν έχω ακούσει, ούτε μου είχε πει τίποτα», συμπλήρωσε. 

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει σταθερά κρίσιμη και οι γιατροί αναμένουν τη συμπλήρωση του επόμενου 48ωρου, ώστε να σχηματιστεί μία πιο ασφαλής εικόνα για την πρόγνωση της υγείας του. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top