Κόκοτας: Υπέστη ανακοπή και ανατάχθηκε - Το μήνυμα της συζύγου του

Tο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Το ρεπορτάζ της Μαίρης Αργυριάδου στο Breakfast@Star για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται από χθες, Πέμπτη (28/3), στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας. 

Κόκοτας: Yπέστη δύο απανωτά εμφράγματα - Διασωληνωμένος στην εντατική

Στο νοσοκομείο και στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Κατερίνα. Η ίδια μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν στις δύο το μεσημέρι. Τα πράγματα φαίνονται καλά. Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν από έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα».

«Δεν ξέρω πώς συνέβη,. Θέλω να πω να έχουμε λιγότερο άγχος, λιγότερη πίεση, Δεν αξίζει, η ζωή είναι μικρή, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του, δεν σχολιάζουμε κανέναν. Ευτυχώς ο Δημήτρης ήταν με κόσμο όταν συνέβη το έμφραγμα, αν ήμασταν μόνοι δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα!» πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα.

κοκοτας

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 28/3, ο 55χρονος καλλιτέχνης, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, βρισκόταν στις πρόβες του J2US, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του

Πριν από λίγα λεπτά το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει η ανακοίνωση του «Γεννηματάς»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top