Κόκοτας: Yπέστη δύο απανωτά εμφράγματα - Διασωληνωμένος στην εντατική

«Είπε ότι του μούδιαζε το χέρι, είχε πόνο στην καρδιά και τάση για εμετό»

Το ρεπορτάζ της Μαίρης Αργυριάδου στο Breakfast@Star για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 56χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US.

Δημήτρης Κόκοτας: Με έμφραγμα ο γνωστός τραγουδιστής

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Μαίρη Αργυριάδου στο Breakfast@Star, o Δημήτρης Κόκοτας υπέστη δύο απανωτά εμφράγματα και βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική. 

«Είναι κρίσιμη η κατάστασή του, αλλά σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 το ιατρικό προσωπικό θα προσπαθήσει να τον αποσωληνώσει για να δουν πώς θα πάει η πορεία της υγείας του. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον Δήμητρη Κόκοτα», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

O άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα, την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά, ήταν ο στυλίστας του J2US, Κώστας Ζήσης. Μιλώντας στο Happy Day, περιέγραψε:

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε. Είπε ότι του μούδιαζε το χέρι, είχε πόνο στην καρδιά και τάση για εμετό. Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη με μηχανή, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δε λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα», περιέγραψε ο Κώστας Ζήσης.

Δημήτρης Κόκοτας/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Σήμερα θα βγει ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του»

Η πρόδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για την πορεία της υγείας του γνωστού ερμηνευτή.

«Είναι κρίμα τα νέα άτομα… Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα- Κοινωνία Ώρα Mega

«Υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα», σημείωσε και σε ερώτηση για το αν είναι ακόμα στην εντατική, απάντησε πως «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Δημήτρης & Κατερίνα Κόκοτα με την κόρη τους, στο Παλλάς, το 2019/ NDP

Δημήτρης & Κατερίνα Κόκοτα με την κόρη τους, στο Παλλάς, το 2019/ NDP

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Κατερίνα και η 13χρονη κόρη τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top