Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Είμαι πάντα ειλικρινής απέναντί σας και το έχω πληρώσει»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε όσα ακούγονται γύρω από την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

Τις τελευταίες μέρες έχει γραφτεί ότι ο παρουσιαστής θα μειώσει την παρουσία του στην εκπομπή του Alpha. Έτσι, σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα και να μην αφήσει τίποτα αναπάντητο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας... Επειδή είμαι πάντα ειλικρινής απέναντί σας και το έχω πληρώσει. Επειδή διαβάζω και ακούω και ρωτάτε κιόλας για τον Ανδρέα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή. Ούτε έχει τσακωθεί με κανέναν, ούτε με τον Γιάννη, ούτε με την Χρίσλα, ούτε με εμένα, ούτε με τον Γρηγόρη, ούτε με τον Θέμη, ούτε με καμία διοίκηση, ούτε με κανένα κανάλι. Όλα είναι μία χαρά. Η εταιρεία παραγωγής, η Barking Well έχει πάρει μία απόφαση, ο Ανδρέας να αξιοποιηθεί και σε άλλα δυο project, τα οποία δεν ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha, νομίζω πως όχι αλλά δεν έχει σημασία. Εδώ και καιρό ετοιμάζονται αυτά τα project, στα οποία είναι πολύ σημαντικός να αξιοποιηθεί όχι μόνο σε ρόλο μπροστά από τις κάμερες, αλλά και σε ρόλο περιεχομένου.

Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις δουλειές του που έχει και στην εταιρεία παραγωγής με τα άλλα δυο project, τα οποία θα δείτε σύντομα στον τηλεοπτκό αέρα. Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή, ούτε εμείς αποφασίσαμε να φύγει από εδώ ο Αντρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες, θα είναι μαζί μας κάποιες μέρες τις εβδομάδας. Αλλά όπως καταλαβαίνετε δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ, και μετά να είναι στην εταιρεία παραγωγής και να τρέχει άλλα δυο πρότζεκτ. Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε τις επόμενες ημέρες, ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας» εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και κατέληξε λέγοντας, «Και πάντα ρε παιδιά, το κακό. Μπορεί να υπάρχει και κάτι όμορφο, να δείτε τον Ανδρέα σε κάτι διαφορετικό που να το θέλει και ο ίδιος περισσότερο. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό; Παράλληλα θα το κάνει. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο Ανδρέας έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή, είναι πολύ βοηθητικός, αλλά πόσα πράγματα να κάνει ο άνθρωπος ταυτόχρονα;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top