Η κούκλα του Σάκη Ρουβά έρχεται προς πώληση στο Cash or Trash!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο σήμερα Τρίτη στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash για αυτή την εβδομάδα

Σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα. 

Cash or Trash: Συγκίνησε τους αγοραστές με την ιστορία του από τις φωτιές

Μια κούκλα με επώνυμο και προσωπικότητα από τον No1 star της Ελλάδας, είναι το αντικείμενο που φέρνει ο Γρηγόρης στο Cash or Trash! Ο πωλητής, με καταγωγή από τη Δράμα, ελπίζει με τα επιχειρήματά του να καταφέρει να πείσει τους αγοραστές να δείξουν ενδιαφέρον για το αντικείμενό του.

Με βασιλικές εικόνες, χιόνια και αγώνες από τον προηγούμενο αιώνα γεμίζει το δωμάτιο εκτίμησης, καθώς ο Θάνος Λούδος περιγράφει την προέλευση του αντικειμένου της Σοφίας. Τα γεγονότα ακράδαντα, η κατάσταση του αντικειμένου επαρκής, το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί η εμπειρία της Σοφίας στο Cash or Trash είναι και μια δυνατή προσφορά. 

Θάνος Λούδος: Η ατάκα της Δεσποινας Μοιραράκη που δε θα ξεχάσει ποτέ

H Μαγδαληνή διηγείται με ευκολία την ιστορία για το πως έφτασε στα χέρια της το πρώτο έργο τέχνης, που έρχεται στο Cash Or Trash! Ο Φοίβος Στρουγγάρης ανοίγει τα χαρτιά του και κάνει επιθετικές προσφορές για το αντικείμενο της πωλήτριας, εκτοπίζοντας τον ανταγωνισμό.  

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα αντικείμενα που... ζηλεύει στο Cash or Trash!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής  μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους! 

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.  

Δέσποινα Μοιραράκη: «Τα παιδιά μου θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη κι ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top