Cash or Trash: Συγκίνησε τους αγοραστές με την ιστορία του από τις φωτιές

«Έχω συγκινηθεί, έχω στεναχωρηθεί πολύ»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Cash or Trash

Στο Cash or Trash βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Βασίλης Μιχελάς. Ο συντηρητής παλαιών μηχανών παρουσίασε μια συλλεκτική πλακέτα από το Ράλι Ακρόπολης, ενώ συγκίνησε τους πάντες με την τραγική του ιστορία από τις φωτιές στη Βαρυμπόμπη το 2021, που κατέστρεψαν ολοσχερώς την επιχείρησή του

«Ο Βασίλης είχε μία πολύ ωραία μάντρα-συνεργείο, που ανακατασκεύαζε παλιά αυτοκίνητα. Έχω φτιάξει εκεί μια κούκλα που είχα. Υπάρχει ακόμα; Γιατί σε σκεφτόμουν με τις φωτιές», του είπε αρχικά η Άντα Πανά.

«Όχι… κάηκαν όλα στις φωτιές του 2021 απέναντι από το αεροδρόμιο Τατοΐου στη Βαρυμπόμπη. Ευτυχώς πρόλαβα κι έφτιαξα μια σελίδα στο Instagram λίγο πριν τη φωτιά το 2020, κι εκεί έβαλα ένα μέρος των δραστηριοτήτων μου», απάντησε ο πωλητής συγκινώντας τους αγοραστές. 

Cash or Trash: Δέχθηκε προσφορά ρεκόρ και την απέρριψε! Ο λόγος;

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ, έχω συγκινηθεί και μπορώ να πω ότι ούτε τα βλέπω αυτά. Δεν μπορώ να τα δω… ήταν ένα σπουδαίο μέρος αυτό και κάπως έχω ταραχτεί τώρα. Λυπάμαι αλλά δε θα συμμετέχω σε αυτή τη δημοπρασία», ανέφερε στη συνέχεια η Άντα Πανά, αποχωρώντας από τη διεκδίκηση του πολύτιμου αντικειμένου. 

Cash or Trash: «Για 450 ευρώ; Ας γελάσω, θα τις πάρω σπίτι μου»

Αμέσως μετά ο Βασίλης Μιχελάς κατάφερε να πουλήσει τη συλλεκτική πλακέτα για 800 ευρώ στον Θάνο Μαρίνη, έναντι των 500 ευρώ που ήταν η αρχική εκτίμηση του Θάνου Λούδου στο Cash or Trash

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top