Cash or Trash: «Για 450 ευρώ; Ας γελάσω, θα τις πάρω σπίτι μου»

Εκνευρίστηκε η κυρία Ελευθερία με την προσφορά που δέχτηκε

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Cash or Trash

Η κυρία Ελευθερία παρουσίασε στο επεισόδιο του Cash or Trash το βράδυ της Τρίτης ένα καβαλέτο και δύο σκαλιστές καρέκλες. Όπως εξήγησε, τα αγόρασε από την Σουηδία σε δημοπρασία κι έκανε μεγάλη διαδικασία για να τα φέρει στην Ελλάδα. 

Οι προσφορές που έκαναν οι αγοραστές της φάνηκαν πάρα πολύ χαμηλές, καθώς η ίδια περίμενε να αγγίξουν τετραψήφιο αριθμό, κοντά στα 1.500 ευρώ.

«Θα πάρει το καβαλέτο 50 ευρώ; Αυτά δεν ξαναγίνονται. Έκαναν συνεταιρισμό για 450 ευρώ. Ας γελάσουμε. Είναι μακριά και δε γίνεται τίποτα. Θα ήθελα να περνούσε το χιλιάρικο γιατί αυτά έχουν δουλειά και είναι χειροποίητα. Αυτή η καρέκλα είναι 500 χρόνια. Ποιος θα τη φτιάξει; Είναι παλιές κι ανεβαίνει η αξία τους. Θα έπρεπε να μου δώσουν περισσότερα

Κι εμένα μου στοίχισαν και έκαναν μία εβδομάδα ταξίδι με φορτωτική. Εγώ έδωσα περισσότερα», είπε η κ. Ελευθερία εκνευρισμένη.

Η παίκτρια που έμεινε να διαπραγματεύεται μόνο με την Ιόλη Χιωτίνη, επέλεξε να πάρει σπίτι της τα αντικείμενα που έφερε, από το να τα δώσει για λιγότερα από 1000 ευρώ.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top