Δέσποινα Μοιραράκη: «Τα παιδιά μου θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Cash or Trash στον Γιώργο Λιάγκα

Δείτε όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα ήταν το πρωί της Παρασκευής της Δέσποινας Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, τη σχέση με τους δύο γιους της, αλλά και την παρουσίαση του Cash or Trash

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα αντικείμενα που... ζηλεύει στο Cash or Trash!

«Ποτέ δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Η φυσική του παρουσία μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει αυτό το νοιάξιμο που είχα, αυτή η φροντίδα, ότι και να έκανε στην καθημερινότητά μου το συζητούσαμε μαζί. Ήταν μια σχέση καρμική στη ζωή μου. Πολλοί μπορεί να πουν ότι αφού είμαι μια γυναίκα δυναμική, πως μπορεί να μου λείπει όλο αυτό; Η απάντηση είναι η ίδια μου η ζωή. Για να κάνω δύο γάμους, σημαίνει ότι το θέλω. Στην προσωπική μου ζωή δεν θέλω να είμαι μόνη μου», είπε αρχικά.  

Η Δέσποινα Μοιραράκη παρουσιάζει με επιτυχία καθημερινά το Cash or Trash στο Star

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Αν ερχόταν κάτι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, θα κοιτούσα να το προστατεύσω πιο πολύ, γιατί την άλλη φορά ένιωσα ότι ήμουν πολύ στο μάτι του κυκλώνα. Με φλερτάρουν οι άντρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού που να άξιζε να πάει παρακάτω. Οι άντρες συνήθως με φοβούνται. 

«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη έναν χρόνο μετά την απώλεια του συζύγου της

Στον Γιάννη αυτό που με έφερε αμέσως κοντά του ήταν το γεγονός ότι δεν δείλιασε. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Επειδή έχω πονέσει πολύ αλλά έχω ευτυχήσει και πάρα πολύ στη ζωή μου, αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι το σήμερα και οι ωραίες στιγμές. Η φιλοσοφία μου πλέον για τη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει αύριο δεδομένο». 

Για τη σχέση με τους δύο γιους της, Γιώργο και Τάσο, η ίδια ανέφερε: «Μια φορά τον χρόνο κάνω ένα ταξίδι με τους δύο γιους μου, έχουμε καταπληκτική σχέση. Είμαι η καλύτερη πεθερά. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».  

Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω ανιχνευτή μετάλλων, είμαι χρυσοθήρας»

Τέλος η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε αν το Cash or Trash θα συνεχιστεί και του χρόνου λέγοντας: «Πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά».  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top