Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω ανιχνευτή μετάλλων, είμαι χρυσοθήρας»

Ο παίκτης του Cash or Trash που ξάφνιασε την παρουσιάστρια

Είναι από τους παίκτες που κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο Cash or Trash, αφού όπως είπε η Ιόλη Χιωτίνη ήταν ένας φανταστικός πωλητής.

Ο Γιώργος από την Έδεσσα κάλεσε τους συντελεστές της εκπομπής σε ένα κυνήγι θησαυρού. «Ασχολούμαι με φρούτα, κάνω εμπόριο και είμαι επιχειρηματίας. Έχω μαγαζιά στο εξωτερικό και τώρα τελευταία έχω ένα μεγάλο εργοστάσιο και φτιάχνω φρούτα. Οι παραγωγοί φέρνουν απ' όλα τα χωριά κεράσια, ροδάκινα, μήλα και εμείς τα εξάγουμε σε πολλές χώρες. Απασχολώ αρκετό κόσμο στις δουλειές μου. Αγοράζω από 500 - 600 άτομα και απασχολώ 70 - 80 άτομα στις επιχειρήσεις μου», είπε αρχικά.

Cash Or Trash: Η δήλωση του παίκτη που ξάφνιασε τη Δέσποινα Μοιραράκη

Όλοι όμως εντυπωσιάστηκαν όταν τους μίλησε για το χόμπι του που δεν είναι άλλο από τους ανιχνευτές μετάλλων. Η Δέσποινα Μοιραράκη δε δίστασε να δείξει την έκπληξή της, μιας και δε γνώριζε τι είναι τα συγκεκριμένα αντικείμενα.

«Οι ανιχνευτές μετάλλων είναι ένα χόμπι ψάχνοντας ένα τυχερό μπιμπ, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του χομπίστα χρυσοθήρα», ανέφερε ο Γιώργος.

Όσο για το αντικείμενο που πήγε για να πουλήσει ήταν ένα αρχαίο νόμισμα «Φοίνικας». Ο εκτιμητής ανέφερε πως το συγκεκριμένο αντικείμενο συνδέεται με τον Ιωάννη Καποδίστρια. Η τιμή που έδωσε ο Θάνος Λούδος  ήταν 1.900 ευρώ.

Η διαπραγμάτευση με τους αγοραστές ήταν αρκετά έντονη και τελικά ο Γιώργος κατάφερε να πουλήσει το νόμισμα έναντι 1.850 ευρώ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top