Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στην εκπομπή της τα όσα ακούγονται για την τηλεοπτική μετακίνηση της Δανάης Μπάρκα, για την οποία ακούγεται ότι του χρόνου δε θα συνεχίσει στη ζώνη που είναι και τη θέση της θα πάρει η Φαίη Σκορδά.

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη και εκτιμώ τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για τη Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτή τη στιγμή, ότι θα πάει η Φαίη στη θέση της. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Και σε νούμερα αν το δεις, με τη Φαίη, πάνω κάτω στα ίδια είναι. 

Καινούργιου: Μίλησε με τον Φίλιππο μετά τα φιλιά του με την Μπάρκα

Το να λες ξαφνικά, ενώ είμαστε στα μέσα της σεζόν ότι θα φύγει και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια στη θέση της, δεν είναι ωραίο, για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο ρε παιδί μου… Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στη Δανάη είναι άσχημο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί σε νυχτερινό κέντρο!

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα συζητήθηκε έντονα η σχέση της με τη Δανάη Μπάρκα, αφού διέρρευσαν φωτογραφίες που την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top