Καινούργιου: Μίλησε με τον Φίλιππο μετά τα φιλιά του με την Μπάρκα

Η επικοινωνία που είχαν τη Δευτέρα

Πριν λίγα 24ωρα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που έδειχναν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα σε γνωστό γκέι κλαμπ στο Γκάζι.

Οι εικόνες αυτές φαίνεται πως στεναχώρησαν και αιφνιδίασαν την Κατερίνα Καινούργιου, μιας και στο παρελθόν, εκτός από σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, ήταν και φίλη με τη Δανάη Μπάρκα. Μάλιστα, έχει πει, πως ήταν εκείνη που τους γνώρισε.

καινουργιου

Δανάη Μπάρκα: «Λίγο το ένα, λίγο το άλλο. Εγώ πήρα μία απόφαση»

κατερινα καινούργιου

Το τελευταίο διάστημα, όλα έδειχναν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε έρθει και πάλι κοντά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, καθώς επισκεπτόταν το νέο του εστιατόριο, κι εκεί που όλοι πίστευαν πως μπορεί οι δυο τους να ξαναείναι μαζί, κυκλοφόρησαν τα ντοκουμέντα με τα φιλιά του με την Μπάρκα.

Το γεγονός αυτό επηρέασε αρκετά την Κατερίνα Καινούργιου και όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣού», ο επιχειρηματίας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της το βράδυ της Δευτέρας 26/2. Δεν αποκάλυψε ωστόσο τι ειπώθηκε ανάμεσά τους.

καινουργιου

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος τόνισε, πως μπορεί η σχέση της KatKen με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τυπικά να έληξε πριν 3,5 χρόνια, όμως ουσιαστικά δεν έληξε ποτέ, αφού πάντα κάτι συνέβαινε και ήταν συνέχεια κοντά και σε επικοινωνία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top