Αλεξάνδρου: Όσα είπε μετά τη δικαίωση της Τούνη για το revenge porn

«Η μητέρα της έφυγε με αυτή τη στεναχώρια»

Με αφορμή τη δικαίωση της Ιωάννας Τούνη στην υπόθεση του revenge porn, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιέγραψε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» πόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει αυτή η ιστορία τη σύντροφό του. 

Τούνη: Παραπέμπονται για κακούργημα δύο άνδρες για το revenge porn

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο άντρες που είχε καταγγείλει το 2020 η γνωστή influencer κι επιχειρηματίας, παραπέμπονται σε δίκη για κακούργημα.

Καινούργιου για Τούνη: «Αυτό δεν είναι διαδικτυακό μπούλινγκ»

Όπως αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο, το βίντεο που διέρρευσε με τις προσωπικές της στιγμές σε συνδυασμό με τις διαστάσεις που πήρε, καταρράκωσε ψυχολικά την Ιωάννα Τούνη, αλλά και τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή με αυτή τη στεναχώρια. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, Πάρη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, Πάρη

«Κάθε μέρα, όσο και δυναμική να φαίνεται στα social media, η ψυχούλα της και η καρδιά της μπορεί να ξέρει πόσα πρέπει να κάνει για να καλύψει όλο αυτό που περνάει καθημερινά από τον οποιοδήποτε εκεί έξω. Εγώ έχω φτάσει σε σημείο να μην ανέχομαι όλη αυτή την κατάσταση, να μου στέλνει οποιοσδήποτε ένα βίντεο και να μου λέει: “Αυτή είναι η γυναίκα σου, αυτά κάνει”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Η μητέρα της, γνωρίζοντας αυτή την κατάσταση, δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και έχει φύγει με αυτή τη στεναχώρια για το παιδί της. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι.  Καθημερινά έβλεπε να χάνει τους ανθρώπους από δίπλα της γιατί ήταν υπόλογη σε κάτι που δεν είχε προκαλέσει η ίδια», πρόσθεσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Το βίντεο και όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που έχουν γραφτεί για τη γυναίκα μου θα πέσουν από το διαδίκτυο, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια σημαντική δικαίωση για τη γυναίκα μου, για το παιδί μου. Εγώ ας είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα δικαιωθώ», κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top