Από τις πιο επίμονες και μαχητικές πωλήτριες στο Cash or Trash

Σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου στις 17:30 στο Star

Cash or Trash Trailer 19/3/23

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε όλες τις εκπομπές του Cash or Trash

Σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Λευτέρης φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο που άνετα μπορεί να μπει στην κατηγορία της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Το δωμάτιο των αγοραστών μετατρέπεται σε γωνιά της γκαλερί του Ιόλα και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους για τον Φοίβο Στρουγγάρη και την προσωπική συλλογή του.

Ο Γιάννης έρχεται στο Cash Or Trash με ένα αντικείμενο, που κάποτε ήταν απαραίτητο σε κάθε πάρτι, ελπίζοντας να απολαύσει ο ίδιος, αλλά και οι αγοραστές τη δημοπρασία. Ετοιμόλογος και με δυνατή αίσθηση του χιούμορ, ο Γιάννης διαπραγματεύεται και ρίχνει στο τραπέζι δελεαστικές… συνταγές, από την πορεία του ως μάγειρας, καταφέρνοντας να «κεράσει» την καλύτερη δυνατή προσφορά με άφθονο γέλιο!

Από τις πιο επίμονες και μαχητικές πωλήτριες, που έχουν περάσει από το Cash Or Trash, η Νίκη διεκδικεί το απόλυτο για την μπατανία της. Το παραδοσιακό υφαντό της πωλήτριας μαγνητίζει το βλέμμα των αγοραστών με τα γνήσια χρώματά του, αλλά και την απλότητα στη θεματολογία του. Αν και η εκτίμηση του Θάνου Λούδου είναι χαμηλή, αυτό δεν πτοεί την όρεξη της Νίκης για επιθετική διαπραγμάτευση. Οι αντιστάσεις των αγοραστών, όμως, την αναγκάζουν να αλλάξει τη στρατηγική της.

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι…συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top