TractioN: Νέο επεισόδιο με τη μοναδική και πολυτάλαντη Δώρα Παντέλη

Δείτε τη νέα εκπομπή την Κυριακή 17/3/2024 στις 14:10

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

Τη μοναδική και πολυτάλαντη Δώρα Παντέλη υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο νέο επεισόδιο του TractioN! Η πιο γοητευτική sportscaster της ελληνικής τηλεόρασης και... γκουρού των συστημάτων ανάπτυξης του σύγχρονου μπάσκετ, οδηγεί το νέο Honda ZR-V! 

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τη Δώρα Παντέλη

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τη Δώρα Παντέλη

Η Δώρα Παντέλη φέρνει τον ιδιαίτερο, δυναμικό κι αθλητικό αέρα της στο TractioN, εντυπωσιάζεται από τα προσόντα του Honda ZR-V κι εντυπωσιάζει με το φλογερό ταμπεραμέντο της! Οδηγώντας το ολοκαίνουργιο υβριδικό μοντέλο της Honda στην κατηγορία των D-SUV η Δώρα Παντέλη κάνει κάποιες μοναδικές εξομολογήσεις!  

TractioN: Δείτε πώς τα πήγε στο parking challenge ο Νίκος Ψαρράς

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο Στεφανή

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο Στεφανή

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    MERCEDES CLA: Η Ινώ Στεφανή κι ο Βασίλης Τσακίρογλου περιεργάζονται και ανατέμνουν διεξοδικώς τα θέλγητρα ενός σχήματος, που ξεχωρίζει χάρη στην απλότητα και την αρμονία των γραμμών του. Διότι η Mercedes CLA αποτελεί μια σπουδή στην ιδανική εξισορρόπηση διαφορετικών στοιχείων και τάσεων, όπως το κλασσικό με το μοντέρνο, τον χαρακτήρα του Grand Turismo με αυτόν της καθημερινής ευχρηστίας, του coupe με το sedan. Όμως, πέρα από την εμφάνιση που μαγνητίζει το βλέμμα και ξυπνά επιθυμίες, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και απαίτηση, αφού διατίθεται σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης ή ντίζελ, ηπίως υβριδικές (mild hybrid 48V), Plug-In Hybrid, δικίνητες, τετρακίνητες, AMG! 
➢    OPEL ROCKS: Ένα όχημα τόσο συμπαθητικό, τόσο φιλικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει οδηγό και συνεπιβάτη στις καθημερινές μετακινήσεις, ώστε όποιος το βλέπει νιώθει την ανάγκη να το... σφίξει στην αγκαλιά του. Όπως, όμως, εξηγούν ο Μάνος κι η Ινώ Στεφανή, το Opel Rocks είναι μια καινούργια πρόταση στην κατηγορία της «βιώσιμης αστικής μετακίνησης». Δηλαδή, ένα μικρό, ηλεκτροκίνητο διθέσιο όχημα μηδενικών ρύπων, με απολύτως ξεχωριστό στιλ και ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα. Το οποίο, εκτός των άλλων, μπορεί να οδηγείται από άτομα 16 ετών, με άδεια μοτοποδηλάτου και συγκατάθεση γονέα, βεβαίως!

Ρένος Ρώτας: Αποκάλυψαν στο Τraction ποιος ήταν ο διάσημος προπάππους του

➢    YAMAHA TENERE: Την πιο εξελιγμένη, πιο ολοκληρωμένη και, ομολογουμένως, πιο συναρπαστική εκδοχή της θρυλικής on-off, της Yamaha Tenere 700 παρουσιάζει ο Θανάσης Χούντρας. Όπως εξηγεί ο ειδικός του TractioN επί των διτρόχων μορφών μηχανοκίνητης ζωής, η Tenere είναι μια μοτοσικλέτα που δημιούργησε ολόκληρη κατηγορία, όταν πρωτοεμφανίστηκε πριν από δεκαετίες. Και σήμερα, πλέον, διατίθεται σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις, ως Tenere Explore και Tenere World Raid, αναλόγως του... πάθους για περιπέτεια, που διαθέτει ο αναβάτης. Φυσικά, το TractioN οδηγεί και τις δύο... ταυτόχρονα! Το πώς γίνεται αυτό, επί της οθόνης! 

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής - Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς - Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top