Ρένος Ρώτας: Αποκάλυψαν στο Τraction ποιος ήταν ο διάσημος προπάππους του

Ο «Σωτήρης» της τηλεοπτικής σειράς «Στα Σύνορα» μίλησε στον Κώστα Στεφανή

Τον τηλεοπτικό «Σωτήρη» από την κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα» που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 , φιλοξένησε στο καινούργιο επεισόδιο του TractioN ο Κώστας Στεφανής.

Στα Σύνορα: Ο γάμος της Ελένης γίνεται αφορμή για μια έντονη διένεξη

Ο τηλεοπτικός Σωτήρης της δημοφιλούς σειράς. Στα Σύνορα, έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη- Δείτε τι ακολουθήσει στο σημερινό επεισόδιο

Ο τηλεοπτικός Σωτήρης της δημοφιλούς σειράς. Στα Σύνορα, έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη- Δείτε τι ακολουθήσει στο σημερινό επεισόδιο

Ο Ρένος Ρώτας οδήγησε το  πολυτάλαντο Ηyundai i20, παρέδωσε… σεμινάριο ηρεμίας, αυτοπειθαρχίας και ευγένειας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για εκνευρισμούς και φιλονικίες στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού.

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για όλα στον Κώστα Στεφανή 

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για όλα στον Κώστα Στεφανή 

Ο ηθοποιός που στη σειρά του Star υποδύεται έναν άνθρωπο που κάνει ό, τι του πει ο μπαμπάς του ο Βαγγέλης(Κώστας Αποστολάκης) δήλωσε χαρούμενος που συνεργάζεται στη σειρά με τόσο καταξιωμένους ηθοποιούς.

«Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα με αυτοκίνητα. Δεν είναι απλό ένα γύρισμα σε αυτοκίνητο. Έχουμε στο τιμόνι τον Βασίλη Θωμόπουλο(σ.σ: υπογράφει τη σκηνοθεσία της σειράς)  Έχει διαλέξει ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών» ανέφερε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία 

Ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία 

Ο Ρένος Ρώτας μάλιστα προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια καθώς ο  προπάππους του ήταν πασίγνωστος ηθοποιός και συγγραφέας, ο Βασίλης Ρώτας.

«Πέρασα στις εξετάσεις του Εθνικού θεάτρου με τη δεύτερη φορά. Κανείς δεν σου εξασφαλίζει πως θα έχεις δουλειά και την επόμενη χρονιά. Είχα όνειρά να ασχοληθώ αποκλειστικά με τον Σαίξπηρ» δήλωσε.

Ο ίδιος μίλησε και για την οικογένεια του και πιο συγκεκριμένα για την αδερφή του στην οποία και έχει μεγάλη αδυναμία»

«Έχω μία αδερφή με 2 παιδιά. Έρευνα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Η αδερφή μου με έχει μεγαλώσει» ανέφερε.

Ο τηλεοπτικός «Σωτήρης» που στη σειρά «Στα Σύνορα» δεν έχει μάτια παρά μόνο για την Ελένη, με την οποία όμως συχνά τσακώνεται γιατί εκείνος συνηθίζει να κάνει «ό, τι του πει ο μπαμπάς».

«Κάνω ψυχοθεραπεία. Είναι πολύ καλό. Συνειδητοποιείς πράγματα για τον εαυτό σου και έτσι μπορείς να λύσεις ευκολότερα τα προβλήματά σου» αποκάλυψε.

Δείτε το Traction 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top