MasterChef: Ρεσιτάλ μαγειρικής στη δοκιμασία αντιγραφής - Ποιος αποχώρησε;

Νίκος, Μάριος ή Πάνος;

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ετοιμάζοντας πιάτα που σε παρουσίαση και εκτέλεση, ήταν πολύ κοντά στα πρωτότυπα του σημερινού καλεσμένου και καταξιωμένου chef, Περικλή Κοσκινά.

MasterChef: Ποιος νίκησε στο μαγειρικό quiz και σώθηκε τελευταία στιγμή;

Αυτό ήταν για πολλούς αναμενόμενο, καθώς πρόκειται για τρεις πολύ δυνατούς μάγειρες που δεν το βάζουν εύκολα κάτω. Οι υπόψιες των παικτών για μια αμφίρροπη μαγειρική αναμέτρηση επιβεβαιώθηκαν, όταν άκουσαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει ότι είναι «η καλύτερη αντιγραφή πιάτων στον διαγωνισμό» και στη συνέχεια να συγχαίρει τον Νίκο, τον Μάριο και τον Παναγιώτη για τις πολύ καλές προσπάθειές τους.

MasterChef: Η μυθική ατάκα σερβιτόρου που γούσταρε τον Σωτήρη Κοντιζά

Ο διαγωνιζόμενος που ξεχώρισε στις λεπτομέρειες κι ανέβηκε πρώτος στον εξώστη ήταν ο Νίκος, αποσπώντας 8 από τον Σωτήρη Κοντιζά και εννιάρια από τους υπόλοιπους. 

Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Τάνιας, ο δεύτερος παίκτης που παραδίδει την ποδιά του αυτή την εβδομάδα είναι ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης. 

Ο Παναγιώτης αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά από το MasterChef 2024!

Ο Παναγιώτης αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά από το MasterChef 2024!

«Υπάρχει μια πικρία. Ένα όνειρο τελειώνει, αλλά είναι και γλυκό κιόλας γιατί έγινε πραγματικότητα. Είναι περίεργο το συναίσθημα, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω είναι μια μισή ολοκλήρωση. Είναι τρελό. Ήρθα φοβισμένος, αλλά πραγματικά φεύγω με ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να ζήσω», παραδέχτηκε ο Παναγιώτης.

MasterChef: Η στιγμή που ο Παναγιώτης μιλάει για τους φίλους του και «λυγίζει» 

MasterChef: Η στιγμή που ο Παναγιώτης μιλάει για τους φίλους του και «λυγίζει» 

Ενώ άκρως συγκινητική ήταν η στιγμή που μίλησε για τους δυο φίλους που έκανε στο παιχνίδι, τον Άνχελ και τον Ηλία. «Δεν περίμενα να βρω σε πρόσωπα κάτι παραπάνω από ανταγωνισμό», εξομολογήθηκε ο 31χρονος με τον Άνχελ να «λυγίζει». 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top