MasterChef- Ξέσπασε ο Νίκος: «Δε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν»

«Πρέπει να βουτάμε τη γλώσσα στον εγκέφαλό μας όσο φαρμάκι κι αν στάζει»

Η ώρα της κρίσης έφτασε! Γκρι και μπορντό φτάνουν στο συμβούλιο μετά από μια ακόμα απαιτητική ομαδική δοκιμασία.

Οι τόνοι ανεβαίνουν στην μπορντό μπριγάδα, αφού ο Νίκος Κυψίδης από αρχηγός της γκρι βρέθηκε βοηθός στην μπορντό και ταυτόχρονα και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιάννης, αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, σχολίασε την απόδοσή του λέγοντας πως έκανε ένα πουρέ καρότου χάλια που ούτε μωρό δεν τον έτρωγε, ενώ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μιλούσε και γελούσε με τον Λευτέρη.

Ακούγοντας αυτά ο Νίκος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξέσπασε σημειώνοντας: «Σεφ, δε συμφωνώ με τίποτα από όσα είπε ο Γιάννης. Είναι εκτός τόπου και χρόνου…Αυτά τώρα τα ακούω. Επίσης, με ποιον θα μιλάω και το τί θα κάνω είναι δική μου απόφαση. Δε θα δώσω σε κανέναν λογαριασμό για το τι θα κάνω και τι θα λέω. Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Θέλω να μιλήσετε όλοι ξεκάθαρα… Αν δε δούλεψα εγώ για την ομάδα θέλω να το ακούσω τώρα και δε θέλω να το ακούσω ξανά. Αν αισθάνεστε ότι δεν αποδίδω για την ομάδα να το πείτε τώρα, αλλιώς να μην το ξαναπείτε».

«Δε με ενδιαφέρει αν είναι δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη η αντίδραση μου. Αυτή είναι και σε όποιον αρέσει. Δε θα απολογηθώ και για την αντίδρασή μου. Την επόμενη φορά που θα ειπωθεί κάτι τέτοιο θα αρχίσω να κόβω κ@@@@ς. Για την υπόληψη και την τιμιότητά μου δε μιλά κανένας. Πρέπει να βουτάμε τη γλώσσα στον εγκέφαλό μας όσο φαρμάκι κι αν στάζει αυτή», πρόσθεσε την κάμερα του διαγωνισμού μαγειρικής μετά το ξέσπασμά του.

«Με πέταξε ο αρχηγός (Γιάννης) στον λάκκο των λεόντων και τώρα θέλει να μαγειρέψω με την ψυχή μου γι’ αυτόν; Όταν είσαι αρχηγός πρέπει να προστατεύεις την μπριγάδα», συμπλήρωσε ο Νίκος μιλώντας για τον ρόλο του αρχηγού.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top