MasterChef: Η μπορντό μπριγάδα έβγαλε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση

Παράπονα από τους γκρι για τον παίκτη που «κάρφωσαν» οι μπορντό

Ξεκίνησε η καθιερωμένη ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχε αυτή τη φορά η μπορντό μπριγάδα, αφού έχασε από τους γκρι στο Τεστ Δημιουργικότητας με θέμα τη θάλασσα.

MasterChef: Τι θα κάνει τα 1.000€ ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας;

Ο Γιάννης άνοιξε την ψηφοφορία «καρφώνοντας» το νέο μέλος των μπορντό, Νίκο. Ο Μάριος έκαψε την ψήφο του δίνοντάς τη στην Τάνια, καθώς θεώρησε ότι δε θα ψηφιστεί. Τον Κυψίδη καταψήφισε και ο Αλέξανδρος. Ο Νίκος με τη σειρά του ψήφισε αρνητικά τον Σοφοκλή. Η Τάνια έκανε την έκπληξη φορτώνοντας τον Νίκο με άλλη μία αρνητική ψήφο. Ο Σοφοκλής «κάρφωσε» τον Μάριο.

MasterChef: Το αουτσάιντερ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του!

Μετά τον Παναγιώτη, ο Νίκος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα με συνολικά πέντε αρνητικές ψήφους.

MasterChef: Ο Νίκος Κυψίδης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

MasterChef: Ο Νίκος Κυψίδης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Μήπως υπάρχουν κλίκες;», αναρωτήθηκε ο Άνχελ υπονοώντας πως η πρώην λεοπάρ ομάδα συνωμότησε για να βγάλουν στον «τάκο» τον Κυψίδη.

«Πήγε πρώτα η φιλία και νομίζω ότι σε αυτή τη φάση που είμαστε στον διαγωνισμό υπάρχει ο χώρος να γίνει, όταν θα μειωθούν και θα πρέπει να πάει στο πιο ανταγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού τότε νομίζω δε θα υπάρχει φιλία, δε θα υπάρχει τίποτα», σχολίασε ο Νίκος στις κάμερες για την υποψηφιότητά του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top