MasterChef: «Η Χριστίνα άλλαξε απέναντί μου όταν είδε… »

Η Γεωργία μετά την αποχώρηση πέταξε τα «βέλη» της στη Χριστίνα

Το ταξίδι της Γεωργίας Μπετχαβά στο MasterChef 2024 τελείωσε μιας και αποχώρησε!

Η ίδια σχολίασε και το γεγονός ότι στις περισσότερες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα έβαζε τα κλάματα: «Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Έτσι ήταν και η μητέρα μου και το έχω πάρει κι εγώ αυτό. Η μαμά μου πέθανε πριν από δυο χρόνια και είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο να πάρω μέρος στον διαγωνισμό. Εκείνη βέβαια δεν ήθελε με τίποτα να ασχολούμαι με τη μαγειρική γιατί έκανα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και σε διάφορα ελληνικά νησιά», είπε αρχικά στο Breakfast@star.

MasterChef: Νέο hair look για τη Γεωργία μετά την αποχώρηση

MasterChef: Νέο hair look για τη Γεωργία μετά την αποχώρηση

Ήταν μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του διαγωνισμού μαγειρικής μιας και δεν έκανε φίλους όσο ήταν στο σπίτι.
«Ήξερα ότι δε θα κάνω φίλους μέσα στο MasterChef. Είμαι μεγάλη γυναίκα, είμαι προϊσταμένη σε μεγάλες κουζίνες. Ήξερα πως δε θα κάνω φίλους γιατί από την αρχή ρωτούσαν τι πιάτο έχω κάνει εγώ. Και με κοιτούσαν κάπως. Άλλο χαρακτήρα έχω εγώ. Όλα τα παιδιά τα αγαπούσα. Όσο περνούσε ο καιρός επηρεάστηκαν από τον ανταγωνισμό και αυτοί άλλαξαν χαρακτήρα και συμπεριφορά απέναντί μου. Συμπαίκτες μου δημιουργούσαν εντάσεις για τις κάμερες».  

Γεωργία Μπετχαβά: Η ηλικία, η καταγωγή και οι φωτογραφίες στα social

Στη συνέχεια, η Γεωργία δε μάσησε τα λόγια της κι έριξε τα «βέλη» της στη Χριστίνα, την αρχηγό της μπορντό μπριγάδας.

«Πριν μπούμε στο σπίτι είχαμε πάει όλοι οι παίκτες σε ένα ξενοδοχείο και η Χριστίνα τους προσέγγισε όλους. Διαισθανόταν ότι θα γίνει αρχηγός και ήθελε να δει ποιους και τι. Από την άλλη πλευρά, ο Λευτέρης μπήκε μέσα και δεν ήξερε ποιος και τι είχε κάνει. Από ένα σημείο και μετά η Χριστίνα άλλαξε πάρα πολύ. Είπε κάτι για τη μητέρα μου που με ενόχλησε. Από τότε αποφάσισα να κρατήσω αποστάσεις. Όσο έβλεπα ότι ανέβαινα στον διαγωνισμό τόσο αυτό την ενοχλούσε».

Θες αφράτο κέικ; Δες το πιο συχνό λάθος που κάνεις στο ψήσιμο!

MasterChef: Η Γεωργία απασφάλισε για τη Χριστίνα

Η Γεωργία πρόσθεσε πως ο Λευτέρης, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας είναι καλό και συναισθηματικό παιδί. «Δεν απομονώθηκα ποτέ από τα παιδιά και δεν κλείστηκα ποτέ στο δωμάτιο. Κράτησα αποστάσεις από τους συμπαίκτες μου γιατί έψαχναν ευκαιρία για φασαρία. Δε σκόπευα να δημιουργήσω εντάσεις», πρόσθεσε. 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top