Θες αφράτο κέικ; Δες το πιο συχνό λάθος που κάνεις στο ψήσιμο!

Όσα είπε η Γεωργία του MasterChef αποκλειστικά στο star.gr

Η εβδομάδα μάς βρήκε με όρεξη για αφράτο, μυρωδάτο κέικ και η Γεωργία από το MasterChef ήταν η πλέον κατάλληλη για να μας δώσει συμβουλές και να μας βοηθήσει να το φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι, με μεγάλη επιτυχία!

Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη «τρύπωσαν» στη βίλα του MasterChef 2024 και απέσπασαν τα πιο ιδιαίτερα μαγειρικά tips από τους επίδοξους MasterChefs.

Γεωργία Μπετχαβά: Η ηλικία, η καταγωγή και οι φωτογραφίες στα social

masterchef

Αφράτο κέικ: 7+ 1 συμβουλές για να μη διαλύεται 

  • Χρειάζεται προσοχή στο ψήσιμο
  • Ο φούρνος πρέπει να είναι προθερμασμένος

κέικ

  • Δεν το ψήνουμε στον αέρα, γιατί μπορεί να ψηθεί απ’ έξω και μέσα να είναι υγρό
  • Είναι προτιμότερο να το βάλουμε στη λειτουργία πάνω- κάτω
  • Δεν πρέπει να ανοιγοκλείνουμε τον φούρνο γιατί το κέικ μας θα «πέσει»
  • Πρέπει το μίγμα μας να μην είναι ούτε πολύ ρευστό αλλά ούτε και πολύ συμπαγές για να «φουσκώσει» το κέικ

  • Η δοσολογία στο κέικ πρέπει να ακολουθείται. Δεν μπορούμε να το φτιάξουμε με το…  μάτι. Δε θα μας πετύχει.
  • Το ψήνουμε γύρω στα 25’

Η συνταγή της Γεωργίας για αλμυρό κέικ με σπανάκι

Τα υλικά είναι απλά: 

  • Ψιλοκομμένο σπανάκι
  • Φρέσκο κρεμμύδι
  • Αλεύρι
  • Άνηθος
  • Τυρί
  • Αβγά
  • Baking powder
  • Γάλα

 

Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top