Η εβδομάδα μάς βρήκε με όρεξη για αφράτο, μυρωδάτο κέικ και η Γεωργία από το MasterChef ήταν η πλέον κατάλληλη για να μας δώσει συμβουλές και να μας βοηθήσει να το φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι, με μεγάλη επιτυχία!
Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη «τρύπωσαν» στη βίλα του MasterChef 2024 και απέσπασαν τα πιο ιδιαίτερα μαγειρικά tips από τους επίδοξους MasterChefs.
Γεωργία Μπετχαβά: Η ηλικία, η καταγωγή και οι φωτογραφίες στα social
Αφράτο κέικ: 7+ 1 συμβουλές για να μη διαλύεται
- Χρειάζεται προσοχή στο ψήσιμο
- Ο φούρνος πρέπει να είναι προθερμασμένος
- Δεν το ψήνουμε στον αέρα, γιατί μπορεί να ψηθεί απ’ έξω και μέσα να είναι υγρό
- Είναι προτιμότερο να το βάλουμε στη λειτουργία πάνω- κάτω
- Δεν πρέπει να ανοιγοκλείνουμε τον φούρνο γιατί το κέικ μας θα «πέσει»
- Πρέπει το μίγμα μας να μην είναι ούτε πολύ ρευστό αλλά ούτε και πολύ συμπαγές για να «φουσκώσει» το κέικ
- Η δοσολογία στο κέικ πρέπει να ακολουθείται. Δεν μπορούμε να το φτιάξουμε με το… μάτι. Δε θα μας πετύχει.
- Το ψήνουμε γύρω στα 25’
Η συνταγή της Γεωργίας για αλμυρό κέικ με σπανάκι
Τα υλικά είναι απλά:
- Ψιλοκομμένο σπανάκι
- Φρέσκο κρεμμύδι
- Αλεύρι
- Άνηθος
- Τυρί
- Αβγά
- Baking powder
- Γάλα
Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.