Μικρούτσικος: Η Τραϊάνα έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί- Τι απαντά η ίδια

Η ηθοποιός ανέφερε πως όσα λέει ο παρουσιαστής δεν είναι αποδεδειγμένα

Τα όσα είπε για κείνη ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως έχει ακούσει από εργαζόμενους πως η Τραϊάνα έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί, σχολίασε η ίδια η ηθοποιός.

Ποια ηθοποιός δήλωσε: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση»

Όπως τόνισε η γνωστή καλλιτέχνιδα στην εκπομπή «I Love ΣΚ» εκπλήσσεται με τα όσα είπε για εκείνη ο παρουσιαστής καθώς δεν έχουν γνωριστεί ποτέ.

«Καταράστηκα τον σύντροφό μου όταν τον έπιασα επ΄ αυτοφώρω με φίλη μου»

«Δε κατάλαβα αυτό που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τους απλούς εργαζόμενους. Υπάρχουν οι απλοί και οι σύνθετοι εργαζόμενοι; Ποιοι είναι οι απλοί εργαζόμενοι. Δεν κατάλαβα αυτό που είπε. Έχω πάρα πολλές απορίες. Ο άνθρωπος αυτός δε με γνωρίζει. Εγώ είπα την αλήθεια μου σε σχέση με μια εμπειρία που είχα όταν ήμουν 19 χρονών, σε μια περιοδεία που είχα τριών μηνών, με έναν άνθρωπο» ανέφερε η Τραϊάνα αναφέροντας πως τα όσα πέρασε εκείνη είναι αποδεδειγμένα σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε για εκείνη ο Μικρούτσικος.

«Όσα λέει εκείνος δεν είναι αποδεδειγμένα. Δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή που βιώνω κάτι τόσο όμορφο έγινε αυτό». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top