MasterChef: Οι παίκτες που είχαν τα καλύτερα πιάτα και κέρδισαν την ασυλία!

Ποιες προσπάθειες ξεχώρισαν οι κριτές;

O Θάνος Λιούτας, o Χρήστος Γανίτης, o Νίκος Κυψίδης, ο Λευτέρης Zαφειρόπουλος, η Βιβή Ζησιμοπούλου, ο Γιάννης Γεωργίου, η Ζωή Καλλέργη, ο Μάριος Ιωάννου, ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης και ο Χρήστος Μοίρας είναι οι 10 υποψήφιοι που συμμετείχαν στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

MasterChef: Δάκρυα και συγκίνηση έφερε αυτή η αποχώρηση!

Για να παραμείνουν στο MasterChef 2024 έπρεπε να επιτύχουν στο Τεστ Δημιουργικότητας, ετοιμάζοντας δύο ευφάνταστα πιάτα, ένα άλμυρο κι ένα γλυκό. 

Σύμφωνα με τους κριτές, ο Παναγιώτης, ο Λευτέρης, ο Νίκος και ο Γιάννης δημιούργησαν τα τέσσερα καλύτερα πιάτα. Μετά τον Ηλία, ο Νίκος και ο Λευτέρης, είναι οι επόμενοι δύο παίκτες που κερδίζουν ασυλία για το υπόλοιπο της ανατρεπτικής εβδομάδας. 

MasterChef Το ατύχημα του Λευτέρη: «Τι είχες βάλει μέσα; Μπαρούτι;»

MasterChef: Ικανοποιημένος με την ασυλία που κέρδισε ο Νίκος

MasterChef: Ικανοποιημένος με την ασυλία που κέρδισε ο Νίκος 

Μάλιστα σχολιάζοντας τις προσπάθειες του πρώην αρχηγού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως επέστρεψε «ο Λευτέρης που αγαπήσαμε».

«Ο Λευτέρης θα έχει τις καλές του, θα έχει τις κακές του... Ελπίζω να είναι καλές οι περισσότερες και να βγάζω αυτό που έχω στο μυάλο μου και αυτό που νιώθω μέσα μου στα πιάτα μέρα», είπε με τη σειρά του στις κάμερες ο διαγωνιζόμενος. 

MasterChef: Ο Λευτέρης ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό!

MasterChef: Ο Λευτέρης ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top