MasterChef: Λευτέρης σε Γεωργία: «Μιλάς σε όλους άσχημα και στην ομάδα σου»

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στη 44χρονη και την γκρι μπριγάδα

Ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Γεωργία και τον Σταμάτη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής Ομαδικής Δοκιμασίας.

MasterChef: Ποια μπριγάδα πήρε τη νίκη στην Ομαδική με τριπλάσια διαφορά;

Αφορμή στάθηκε η πλάκα του Σταμάτη στους μπορντό, την οποία η Γεωργία δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν έντονοι χαρακτηρισμοί και από τις δύο πλευρές.

MasterChef Γιάννης: «Δε μιλάω στο ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής»

Στο σημερινό συμβούλιο, η Γεωργία αναφέρθηκε στο συμβάν, προκαλώντας την παρέμβαση του Λευτέρη, ο οποίος υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του και την μπριγάδα του.  

MasterChef: Η παρέμβαση του Λευτέρη και η κριτική στη Γεωργία

MasterChef: Η παρέμβαση του Λευτέρη και η κριτική στη Γεωργία

«Η πλάκα είναι πλάκα δεν ήρθε κακοπροαίρετα να σου κάνει κάτι. Κακοπροαίρετα το πήρες εσύ, επειδή το πήρες έτσι δε σου φταεί ο Σταμάτης, ούτε μπορείς να κρίνεις πώς λειτουργούμε εμείς και κανένας δεν μπορεί να κρίνει εκτός από τους κριτές. Αν κερδίζουμε ή χάνουμε άστο να το κρίνουν αυτοί», είπε ο αρχηγός των «γκρι» δείχνοντας τους κριτές και πρόσθεσε: «Μιλάς σε όλους άσχημα και στην ομάδα σου». «Ένιωσα ότι έπρεπε να της κόψω τον λόγο γιατί πήρε πάρα πολύ φόρα», δήλωσε στη συνέχεια στις κάμερες.

Στις κάμερες τέλος ισχυρίστηκε ότι η 44χρονη έχει υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στον Χρήστο: «Όσες φορές έχει μαγειρέψει με τον Χρήστο του λέει "αυτό το χάλι θα πας στους κριτές;" Δεν τα λες αυτά τα πράγματα όποιον και να έχεις απέναντί σου. Λίγο σεβασμό».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top