Μια κούκλα βγαλμένη από... θρίλερ προκαλεί το ενδιαφέρον στο Cash or Trash!

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 19/2/2024 - 23/2/2024

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η Ματίνα χτυπάει για τρίτη φορά την πόρτα του Cash Or Trash, φέρνοντας - τι άλλο;- μια ακόμα αφίσα. Η Ματίνα συνεπής, όπως πάντα, στην ποιότητα του αντικειμένου της, «σπέρνει» τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους αγοραστές, με μοναδικό σκοπό να βγει εκείνη κερδισμένη από το δωμάτιο των αγοραστών.

Το αντικείμενο του Τζέφρι ήρθε στα χέρια του μέσα από την κληρονομιά του πατέρα του. Σύμφωνα με τη θεωρία του Τζέφρι, ο πατέρας του το απέκτησε μέσω ανταλλακτικής οικονομίας. Ως δικηγόρος στο επάγγελμα, πιθανότατα παρείχε νομικές συμβουλές, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το ιδιαίτερο ζευγάρι φιλντισένια γυαλιά. Δύσκολος στις διαπραγματεύσεις ο πωλητής, καθώς ο «πολυεθνικός» του χαρακτήρας δεν του επιτρέπει να αφήσει εύκολα το αντικείμενό του στα χέρια κάποιου από τους αγοραστές, παρά μόνο σε εκείνον ή εκείνη που θα εκτιμήσει την τέχνη, που κρύβει επάνω του.

Με έντονη αγάπη για τα θρίλερ από πολύ μικρή ηλικία, η γλυκιά Βαρβάρα διαθέτοντας μια μικρή, αλλά αξιόλογη συλλογή από αντικείμενα του είδους, φέρνει ένα από αυτά στο Cash or Trash. Σκοπός της δεν είναι να τρομάξει τους αγοραστές, αλλά ούτε και τους τηλεθεατές της εκπομπής. Μια κούκλα, διαφορετική από τις άλλες, προκαλεί το ενδιαφέρον των αγοραστών, οι οποίοι μπαίνουν στο κλίμα μιας βραδιάς θρίλερ, όπως έκανε πάντα η Βαρβάρα στις οικογενειακές βραδιές σινεμά, μαζί με την οικογένειά της.

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

 

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top