MasterChef 2024: Ποιον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση οι μπορντό;

Η διαφορετική ψήφος της Γεωργίας

Μετά την ήττα της μπορντό μπριγάδας, τα μέλη της έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση από το MasterChef 2024

Εκείνη που ζήτησε να ψηφιστεί ήταν η Βιβή με την αρχηγό Χριστίνα να την ψηφίζει. «Γιατί ζήτησες να σε ψηφίσουν;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη διαγωνιζόμενη. «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω στη δοκιμασία αποχώρησης οπότε πάμε να δούμε... ένα ρίσκο είναι η ζωή», του απάντησε η Βιβή.  

MasterChef 2024: Ο παίκτης που είχε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε τα 1000€

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της ψήφισαν τη Βιβή, συγκεντρώνοντας συνολικά δέκα ψήφους, με την ίδια να «καίει» την ψήφο της και να ψηφίζει τον Μάριο. Η Γεωργία ήταν η μόνη που ψήφισε διαφορετικά, «καρφώνοντας» τον Αλέξανδρο. Η ψήφος αυτή προκάλεσε την ενδιαφέρον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. «Δεν ήξερα ότι η Βιβή το ζήτησε, αλλά κι όταν το είδα θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου... έχω δική μου άποψη και γνώμη και θεωρώ ότι ο Αλέξανδρος δεν έχει φέρει πόντους στην ομάδα. Δεν έχω κάτι μαζί του», απάντησε η Γεωργία μπροστά στους συμπαίκτες της. Λίγη ώρα πριν, μίλησε για το... σχέδιο που ίσως έχουν θέσει σε εφαρμογή οι συμπαίκτες της για την «πετάξουν» από το παιχνίδι. 

MasterChef - Γεωργία: Πίσω από την πλάτη του Χρήστου είναι μία άλλη!

Στην γκρι μπριγάδα δεν άρεσε καθόλου η... στρατηγική που ακολούθησε η αντίπαλη μπριγάδα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top