Μενεγάκη: «Δεν κάνουμε εκπομπές σκεπτόμενοι τι θέλει να δει ο τηλεθεατής»

Τις δηλώσεις του Θανάση Λάλα σχολίασε η παρουσιάστρια

Τις δηλώσεις του Θανάση Λάλα και τα όσα είπε για τις τηλεοπτικές εκπομπές σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Ελένη».

Η Ελένη Μενεγάκη από τις σπάνιες φορές που σχολιάζει τα τηλεοπτικά στην εκπομπή της τοποθετήθηκε μετά την προβολή των δηλώσεων του Θανάση Λάλα.

«Το μεγαλύτερο κομμάτι των εκπομπών απευθύνεται στον ‘σκουπιδότοπο’ της ψυχής μας. Δεν θέλω να είμαι αφοριστικός, γιατί υπάρχουν και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Η χειρότερη φράση που έχω ακούσει είναι ‘αυτά θέλει ο κόσμος’. Όχι δεν θέλει αυτά ο κόσμος. Ο κόσμος ‘πεινάει’ τηλεοπτικά και όταν ‘πεινάει’ μπορεί να φάει και ένα πολύ κακό φαγητό που δε θα το έτρωγαν ούτε ποντίκια. Δε μου αρέσει το gossip και η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής των ανθρώπων. Με ενδιαφέρει να δημοσιοποιείται η σκέψη τους» είπε ο Θανάσης Λάλας.

«Δε θέλουμε πολυφωνία;» αναρωτήθηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τότε η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε.

«Εγώ νομίζω πως απάντηση εδώ δε θα δοθεί και το καλό είναι όποιος μπορεί να παρουσιάζει αυτό που πραγματικά τον εκφράζει και τον κάνει να αισθάνεται καλά. Και από εκεί και πέρα ό,τι είναι αυτό που ψάχνει να βρει ο τηλεθεατής να το βρει. Δε βαριέμαι να το λέω. Φυσικά και εγώ έχω τις επιλογές μου. Πράγματα που δεν με εμπνέουν να δω στην τηλεόραση. Και πράγματα που με εμπνέουν να δω στην τηλεόραση. Δεν ψάχνω να βρω αν τα βλέπουν πολλοί ή λίγοι. 

Δε θεωρώ όμως ότι αυτοί που κάνουμε εκπομπές, κάνουμε εκπομπές μόνο σκεπτόμενοι τι θέλει να δει ο τηλεθεατής, γιατί κανένας δε μπορεί να τους πιάσει όλους. Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει ότι του ταιριάζει καλύτερα και μπορεί να το φέρει εις πέρας. Αυτή είναι η δικιά μου γνώμη» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top