Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Ανακοίνωση της ΕΡΤ για απάτη στα social media

Βίδου, Αγορογιάννη & Ζαμπέτογλου θύματα της ίδιας απάτης

Για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση η δημόσια τηλεόραση το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αυτήν, το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινήθηκε και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο αγνώστων, το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα τόσο το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε. όσο και την εικόνα και τη φωνή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Αντριάνας Παρασκευοπούλου, με περιεχόμενο εντελώς άσχετο με τους σκοπούς, τον χαρακτήρα και το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Απλά μια μέρα ένας γάμος τελείωσε»

«Το βίντεο αυτό, το οποίο έχει τροποποιηθεί ψηφιακά, πιθανώς με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, καθώς και το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε., για μη νόμιμη εκμετάλλευσή τους σε διαφημιστικούς ή κι άλλους σκοπούς. Η ΕΡΤ Α.Ε. εφιστά την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι το εν λόγω βίντεο αγνώστων συνιστά προϊόν διαδικτυακής απάτης και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε εκπομπή και συνεργάτη της ΕΡΤ Α.Ε».

«Η  ΕΡΤ Α.Ε. επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της για την άρση κι οριστική παύση της διαδικτυακής απάτης», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

Η Χριστίνα Βίδου με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο

Η Χριστίνα Βίδου με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο

Στη συνέχεια ακολούθησαν ανακοινώσεις για τις δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Σμαράγδα Αγορογιάννη αλλά και για την παρουσιάστρια της εκπομπής Στούντιο 4, Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον συμπαρουσιαστή της, Θανάση Αναγνωστόπουλο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον συμπαρουσιαστή της, Θανάση Αναγνωστόπουλο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top