Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Απλά μια μέρα ένας γάμος τελείωσε»

Όσα είπε η δημοσιογράφος για το διαζύγιό της από τον Νίκο Μπουντούρη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο Στούντιο 4

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης στον καναπέ του Στούντιο 4 όπου, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον χωρισμό της

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η σπάνια αναφορά στα δίδυμα παιδιά της

Με εξομολογητική διάθεση, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο πως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ζωή της, μετά τον χωρισμό από τον πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, Νίκο Μπουντούρη.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου εδώ κι αρκετά χρόνια παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου εδώ κι αρκετά χρόνια παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

«Φέτος το καλοκαίρι είπα "για να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, πώς θα το πάμε αυτό το έργο". Πολλά πράγματα όταν συμβαίνουν στη ζωή μας, θέλει ένα χρόνο να προσαρμοστείς, να επιλέξεις το πού θες να πας. Εγώ δεν είμαι ούτε άνθρωπος που αφήνω τις καταστάσεις να με πηγαίνουν, ούτε κάτι τέτοιο επιθυμώ για τον εαυτό μου. Θέλει στη συνέχεια να ξέρεις πώς θέλεις να προχωρήσεις κι αυτό εξαρτάται από σένα.

Οι επόμενες μέρες έχουν να κάνουν με την επιλογή, πώς θέλεις να πορευτείς, τι βάζεις προτεραιότητα στη ζωή σου. Εγώ έκανα εργασιοθεραπεία, νομίζω είναι ξεκάθαρο και σαφές. Μετά λες έβαλα πολλά φορτία στους ώμους μου και συνέχισα να τα κουβαλάω από κεκτημένη ταχύτητα. Αντιλαμβάνεσαι ότι δε χρειάζεται πια και ότι δεν το έχεις και ανάγκη πια. Και λες θέλω λίγη ξεγνοιασιά, λίγη ανεμελιά. Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και για αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Μπουντούρη, σε εκδήλωση το 2017

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Μπουντούρη, σε εκδήλωση το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει με τον πρώην άντρα της πολύ καλές σχέσεις, είπε: «Οικογένεια είναι το δέσιμο που είναι για πάντα και βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και στην εκτίμηση, είναι η αρχή και το τέλος. Απλά μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

Α.Παρασκευόπουλου:«Είναι μύθος ότι η ΕΡΤ δεν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης»

«Είμαι έτοιμη για νέες παρέες… Η συντροφικότητα είναι μεγάλη αξία στη ζωή», τόνισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top