Η Ελένη Βουλγαράκη απαντάει στα προσβλητικά σχόλια για τον σύντροφό της

«Δεν μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει», είπε στο Breakfast@Star

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Την Ελένη Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star κι η Σοφία Μανουσακίδου, με αφορμή τα προσβλητικά σχόλια που δέχεται η παρουσιάστρια στα social media για τον σύντροφό της, τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Γιώργος Λιάγκας: Η «σπόντα» στην Ελένη Βουλγαράκη για το... γήπεδο!

Στις δηλώσεις της έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται, η Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε οτι δε θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί γενικά το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δε με ενόχλησε που είπε ότι ήμουν μαγκούφα ο Γιώργος Λιάγκας, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά», απάντησε η ραδιοφωνική παραγωγός.   

Ελένη Βουλγαράκη: Έκανε story από τα γενέθλια του Φώτη Ιωαννίδη

Η Ελένη Βουλγαράκη βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Φώτη Ιωαννίδη

Η Ελένη Βουλγαράκη βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Φώτη Ιωαννίδη

Τα σχόλια που έγραψαν στην Ελένη Βουλγαράκη φίλαθλοι του Παναθηναϊκού 

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας από το πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγώνων.

Με αφορμή την είδηση ότι είναι ζευγάρι με την Ελένη Βουλγαράκη, το προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram γέμισε με σχόλια φιλάθλων της ομάδας

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Η Ελένη Βουλγαράκη πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο διαφημίζει ένα προϊόν για μπούκλες στα μαλλιά. Το βίντεό της γέμισε με σχόλια φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που της επιτίθενται λες και φταίει εκείνη για την απουσία του ποδοσφαιριστή από τραυματισμό.

Η ίδια φαίνεται πως αγνοεί τα περισσότερα σχόλια, απάντησε όμως σε ένα, που έγραφε: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα, δεν είναι για χόρταση». Τότε εκείνη απάντησε: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top