MasterChef: «Ο πρώτος μου σύζυγος δε με άφηνε να βγω από το σπίτι»

Η συγκινητική ιστορία της Ιουλιάνας που δεν πήρε ποδιά

Δείτε όσα είπε η Ιουλιάνα στο Breakfast@Star

Τι κι αν δεν πήρε τη λευκή ποδιά και δεν μπήκε στο σπίτι του MasterChef, η Ιουλιάνα κέρδισε την παρέα του Breakfast@Star με τη συγκινητική της ιστορία. 

MasterChef: Πήρε τη λευκή ποδιά, αλλά σκέφτεται να...πάει σε μοναστήρι!

Η συμμετέχουσα μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και την αδυναμία που έχει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η παίκτρια από την Ρουμανία αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένη για δεύτερη φορά, ενώ εκτός από τον μικρό της γιο έχει και μια κόρη 17 ετών από τον πρώτο της γάμο.  

MasterChef: Η ιστορία της Ιουλιάνας συγκίνησε πολύ την Ελένη Χατζίδου

MasterChef: Η ιστορία της Ιουλιάνας συγκίνησε πολύ την Ελένη Χατζίδου

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα το 2008 με την κόρη μου και τον πρώτο μου σύζυγο. Έφυγα από τη Ρουμανία μαζί του μετά που γέννησα την κόρη μου για μια καλύτερη ζωή, αλλά δυστυχώς εκεί ξεκίνησαν τα μεγάλα προβλήματα κι όχι με τη φτώχεια», είπε η Ιουλιάνα στην εκπομπή. «Δεν περάσαμε καθόλου καλά, ήταν πολύ δύσκολα.... Ο σύζυγος ήταν από την Κρήτη», πρόσθεσε.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω τον ρατσισμό γιατί ήμουν μόνο στο σπίτι. Ο σύζυγος ήταν πολύ ζηλιάρης, με περνούσε κάποια χρόνια, βίαιος... δεν έβγαινα, δε με άφηνε να βγω από το σπίτι. Μόνο σούπερ μάρκετ και σπίτι αμέσως», αποκάλυψε η συμμετέχουσα στους σοκαρισμένους Ελένη Χατζίδου κι Ετεοκλή Παύλου. «Έχεις περάσει πολύ δύσκολα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου. 

Στη συνέχεια μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με τον πρώτο της σύζυγο και τις δυσκολίες που πέρασε. «Ίσως δεν μου ήμουν έτοιμη», σχολίασε κλείνοντας η Ιουλιάνα που δεν κατάφερε να μπει στο MasterChef

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top