Στα Σύνορα: H Γιαννούλα μαθαίνει για το πτώμα - Δείτε ξανά το επεισόδιο 14

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

Δείτε το trailer της Κυριακής 14/01 

Η αγαπημένη κωμική σειρά του Star, «Στα Σύνορα»με τους καταξιωμένους ηθοποιούς Υρώ Μανέ και Κώστα Κόκλα, επιστρέφει με νέα επεισόδια στις οθόνες μας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00. 

Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η ώρα, δείτε ξανά τα προηγούμενα επεισόδια και ξεκαρδιστείτε με τις μοναδικές ατάκες των πρωταγωνιστών.

Στα Σύνορα: Δείτε ξανά τα αγαπημένα επεισόδια

Δείτε την περίληψη του επεισοδίου 14

Ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης καταφέρνουν να περάσουν τον Αποστόλη στην Ελλάδα, ενώ η Γιαννούλα μαθαίνει από την Ελένη για το πτώμα. Παράλληλα, ο Νικόλας και ο Στέφανος αφήνουν τον Ηρακλή να περάσει τη νύχτα επάνω στη στέγη ενός ερειπωμένου κτιρίου. Ο πατέρας Αριστείδης ζητάει από την Καίτη να του δανείσει ένα σερβίτσιο για το δείπνο με τον Μητροπολίτη. Η Καίτη καλεί την Ιωάννα στο σπίτι,  για να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τον Στέφανο. Το δείπνο βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά η Γιαννούλα δε φαίνεται να κερδίζει τη συμπάθεια του Μητροπολίτη, ο οποίος βρίσκει πολύ ευχάριστη την παρέα του Ηρακλή. Ο Στέλιος ανακαλύπτει το κρυφό σχέδιο, που έχουν ζωγραφισμένο επάνω τους οι λαθραίες πορσελάνες, την ίδια στιγμή που αυτές χρησιμοποιούνται στο δείπνο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top