Στα Σύνορα: «Η Γιαννούλα συνέρχεται από την αμνησία»

Δείτε ξάνα το 13ο συναρπαστικό επεισόδιο, απόψε το βράδυ στις 21:00

Δείτε το trailer του 17ου & 18ου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή 14/1 στις 21:00 στο Star

Η απολαυστική κωμική σειρά του Star, «Στα Σύνορα», επιστρέφει αυτήν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00 με ολοκαίνουργιο διπλό επεισόδιο.

Εν αναμονή των νέων περιπετειών των ηρώων, ας θυμηθούμε τις μέχρι τώρα εξελίξεις που μας έκαναν να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

  

Στα Σύνορα: Δείτε ξανά τα αγαπημένα επεισόδια

Δείτε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου 13 

Η Γιαννούλα συνέρχεται από την αμνησία και όλοι στο σπίτι ανακουφίζονται. Στο μεταξύ, ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης έχουν βρει τον Αποστόλη νεκρό και προβληματίζονται για το τι πρέπει να κάνουν. Ο Στέφανος προκαλεί τον Ηρακλή και τον Περικλή σε αγώνες ανάμεσα στους αστυνομικούς  και τους πυροσβέστες. Ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης αποφασίζουν να μεταφέρουν τον Αποστόλη στην Ελλάδα, αλλά το αυτοκίνητο με το πτώμα εξαφανίζεται. Η Γιαννούλα έχει μια ιδέα, που θα τη διευκολύνει να ξεκινήσει και πάλι τις δουλειές της, αλλά χρειάζεται τη βοήθεια του πατέρα Αριστείδη. Στη διάρκεια των αγώνων, ο Νικόλας μαθαίνει ότι ο λόγος που ο Ηρακλής θέλει να γίνει δασοπυροσβέστης και περνάει τη δοκιμασία είναι για χάρη της Ιωάννας. Τότε, το παιχνίδι ξεφεύγει…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top