Οι Μάγισσες: Έρχεται σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Δείτε την οικογενειακή κωμωδία φαντασίας απόψε στις 22:15

Δείτε το trailer της ταινίας Οι Μάγισσες

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 22:15, μη χάσετε σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star, την οικογενειακή κωμωδία φαντασίας Οι Μάγισσες (The Witches).

Η ιστορία ενός ορφανού αγοριού, το οποίο στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα. Καθώς το αγόρι με τη γιαγιά του συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, η ίδια σοφά απομακρύνει το αγόρι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Δυστυχώς, καταφθάνουν ακριβώς την ίδια στιγμή, που η ανώτατη μάγισσα έχει συγκεντρώσει μυστικά τις μάγισσες από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει, το μεγάλο της όνειρο: να μεταμορφώσει όλα τα παιδιά του κόσμου σε…ποντίκια! 

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ρόμπερτ Ζεμέκις (Forrest Gump) μια φανταστική περιπέτεια βασισμένη στο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ Οι Μάγισσες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένες με Όσκαρ, Αν Χάθαγουεϊ (Οι Άθλιοι, Η Συμμορία των 8) και Οκτάβια Σπένσερ (Οι υπηρέτριες, Η μορφή του νερού), μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Στάνλεϊ Τούτσι (Αγώνες Πείνας, Παραδεισένια Οστά), την Κριστίν Τσένογουεθ (Glee) και τον βραβευμένο κωμικό θρύλο, Κρις Ροκ. 

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις 
Παίζουν: Αν Χάθαγουεϊ, Οκτάβια Σπένσερ, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζαχζίρ Μπρούνο κ.ά.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top