Γιώργος Αλκαίος: «Γνώρισα τη μάνα μου σε ηλικία 16 ετών»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή στο «Στούντιο 4»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε για την επιστροφή του στις πίστες, τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου, αλλά και τη συμμετοχή του στη Eurovision.

Γιώργος Αλκαίος: «Είχα ένα δυνατό ατύχημα. Ήμουν στο κρεβάτι για 6 μήνες»

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε σε μία από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της ζωής του, όταν στα 16 του χρόνια αντίκρισε για πρώτη φορά τη μητέρα του. 

«Γνώρισα τη μάνα μου στα 16 μου, που ήρθε για να με γνωρίσει και ποιος είμαι. Ήταν μία συγκλονιστική κατάσταση γιατί δεν ξέραμε πως είμαστε. Ήμουν με μία ταμπέλα με το όνομά της. Επειδή έχω πάρει πολύ ψέμα στη ζωή μου, δεν μου αρέσει το ψέμα. Απλά ήθελα να τη γνωρίσω, δεν ένιωθα κάτι.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο κ.Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Αλκαίου για τη μητέρα του

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Αλκαίου για τη μητέρα του

«Εμένα η μάνα μου ήταν η γιαγιά μου, δεν μπορούσα να νιώσω κάτι. Μπορεί λίγο να δεις αν π.χ. μοιάζεις στα μάτια. Η βιολογική σχέση για εμένα είναι πολύ υπερτιμημένη. Κάποια στιγμή θα τα πω με ωραίο τρόπο, να έχω χρόνο. Το έχω ήδη λύσει», δήλωσε ο Γιωργος Αλκαίος. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχασε την πολυαγαπημένη του γιαγιά μία μέρα πριν τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision και ότι οι γνωστοί του το απέκρυψαν, για να μην επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία του.

«Η ζωή μου είχε πάντα τα πάνω και τα κάτω ταυτόχρονα. Το έχω περάσει αυτό και το έχω ζήσει πολλές φορές. Όταν ήταν να πάμε στο Όσλο για την Eurovision η γιαγιά έφυγε, παραμονή. Την είχαμε πάει στο νοσοκομείο, είχε χειρουργηθεί, ήταν μεγάλη, το ξέραμε…», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής. 

Και συμπλήρωσε: «Έφυγε μια μέρα πριν τον τελικό. Η Κασσιανή, η φίλη μου το ήξερε και δεν μου το είχε πει. Ακόμα μου λέει ότι έχει τύψεις και δεν ήξερε πώς να μου το πει. Αν το γνώριζα δεν θα είχα πάει»

«Δεν θα μπορούσα να το αντέξω αυτό, θα ήταν δύσκολο», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αλκαίος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top