«Είμαστε σίγουροι ότι ο κ.Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;»

Η αποστομωτική απάντηση της Έλντας Πανοπούλου για τη δήλωση του

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έλντας Πανοπούλου στο ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ

Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα, όχι με τον τρόπο που τον ξέραμε, αλλά με μια μουσικοθεατρική παράσταση, παρέα με την καλή του φίλη, Έλντα Πανοπούλου. Πρόσφατα, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του πατέρα του τραγουδιστή, Γιάννη Βασιλείου ότι το σχήμα αυτό δε θα πάει καλά. 

Γιώργος Αλκαίος: «Είχα ένα δυνατό ατύχημα. Ήμουν στο κρεβάτι για 6 μήνες»

«Είπαμε με τον Γιώργο Αλκαίο να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ένα θέαμα πιο πλούσιο και ευφάνταστο. Θέλω να πάρω τα εύσημα, ήμουν και εγώ ένας λόγος που επέστρεψε ο Γιώργος Αλκαίος στις πίστες. Δε φοβάμαι τα σχόλια, η Τέχνη δεν έχει στεγανά. Φυσικά δεν απαγορεύεται ένας τραγουδιστής να συνυπάρξει με μία ηθοποιό», είπε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου για τη συνύπαρξή της με τον Γιώργο Αλκαίο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Κληθείσα να σχολιάσει δε, τη δήλωση του Γιάννη Βασιλείου, η Έλντα Πανοπούλου απάντησε: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο».

Γιάννης Βασιλείου: Τι είχε πει για το comeback του γιου του, Γιώργου Αλκαίου

«Δε θα είναι μπουζούκια, έτσι όπως τα ξέρει ο κόσμος. Η Έλντα είναι η Έλντα. Είναι ηθοποιός, τραγουδάει, πολυτάλαντη και καλή μου φίλη. Ο Γιώργος είναι αυτός που ξέρουμε, χορεύει επίσης πολύ ωραία και δεν το ξέρει ο κόσμος. Δε θα πήγαινα σε αυτό το σχήμα. Τώρα το τι θα κάνουν, θα το δούμε. Δε θα έχει τη νεολαία κατά τη γνώμη μου, που θα χορεύει με το ποτό στο χέρι», είχε πει πρόσφατα ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου.

Γιώργος Αλκαίος και Γιάννης Βασιλείου, το 2008/ NDP

Γιώργος Αλκαίος και Γιάννης Βασιλείου, το 2008/ NDP

«Εγώ θα ήθελα ο Γιώργος να κάνει το ρεπερτόριο που είχε πριν και όχι αυτά που κάνει τώρα. Του το έχω πει και διαφωνούμε σε αυτό. Εάν με είχε ακούσει, θα είχε κάνει 100% διαφορετική καριέρα», είχε πει στις δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Βασιλείου.

Γιώργος Αλκαίος: «Δε με πείραξε αυτό που είπε ο πατέρας μου - Δε με πήρε τηλέφωνο»

Ο τραγουδιστής, o οποίος εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια ζει μόνιμα στη Μήλο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και απάντησε επίσης για την τοποθέτηση του πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Αλκαίου στο Happy Day

«Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι στενάχωρο και για κάποιον που το βλέπει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Δεν με πείραξε. Δε θέλω να αναλύω πράγματα που μπορεί να με ενοχλήσουν. Δεν με πήρε τηλέφωνο μετά. Δεν είναι θέμα συγγνώμης. Ο καθένας έχει τη γνώμη του» απάντησε ο τραγουδιστής σήμερα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχετικά με τις δηλώσεις του πατέρα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top