Γιώργος Αλκαίος: «Είχα ένα δυνατό ατύχημα. Ήμουν στο κρεβάτι για 6 μήνες»

Δημιούργησε το δικό του boutique hotel στη Μήλο κι από το 2010 ζει στο νησί

H συνέντευξη του Γιώργου Αλκαίου στο «Πρωινό»

Ο Γιώργος Αλκαίος, o τραγουδιστής και δημιουργός που έκανε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90, εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στη Μήλο, όπου έχει δημιουργήσει το δικό του boutique hotel. Τώρα επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα σε ένα μουσικοθεατρικό πρόγραμμα μαζί με την καλή του φίλη, Έλντα Πανοπούλου από τις 15 Δεκεμβρίου 2023 στο 4711. 

Ο Γιώργος Αλκαίος... επιστρέφει! Ξεκινάει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε για τη ζωή στο νησί, το άγνωστο ατύχημα που τον καθήλωσε για έξι μήνες στο κρεβάτι, την απώλεια της γιαγιάς του που συνέπεσε με τη Eurovision και τον λόγο που δεν έκανε οικογένεια.

Ο Γιώργος Αλκαίος στη συναυλία του στο θέατρο Πέτρας, τον Ιούνιο του 2022/ NDP Νίκος Δρούκας

Ο Γιώργος Αλκαίος στη συναυλία του στο θέατρο Πέτρας, τον Ιούνιο του 2022/ NDP Νίκος Δρούκας

Γιώργος Αλκαίος: Το boutique hotel και η ζωή στη Μήλο

Ετοίμαζε από το 2006 το boutique hotel του στην Πολλώνια της Μήλου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του, η οποία τον μεγάλωσε. «Αγόρασα το οικόπεδο και ξεκίνησα από το μηδέν. Στη Μήλο πήγαινα και για διακοπές, έχω συγγενείς εκεί», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και στη συνέχεια περιέγραψε τη στιγμή που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Στη Μήλο έλυσα όλα μου τα προβλήματα

«Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου στην Πέτρου Ράλλη κι άκουγα στο ραδιόφωνο έναν οικονομολόγο που μιλούσε σε εκπομπή του “Αθήνα 9,84”. Προβληματίστηκα όταν είπε τότε ότι μέχρι το 2012 θα “έσκαγαν” τα ασφαλιστικά ταμεία και όλα αυτά. Είχα ερωτευτεί αυτό το οικόπεδο που τελικά αγόρασα και έλεγα στον ξάδελφό μου “ποιος το έχει αυτό;”. Δεν ξέραμε. Κάποια στιγμή μπήκε ταμπέλα ότι “πωλείται”», περιέγραψε.

Τότε, άρχισε να δρομολογεί τις διαδικασίες για τη δημιουργία του, οι οποίες ολοκληρώθηκαν το 2010.

Ο Γιώργος Αλκαίος στη συναυλία του στο θέατρο Πέτρας, τον Ιούνιο του 2022/ NDP Νίκος Δρούκας

Ο Γιώργος Αλκαίος στη συναυλία του στο θέατρο Πέτρας, τον Ιούνιο του 2022/ NDP Νίκος Δρούκας

«Από όταν πήγα στη Μήλο για 10 χρόνια δεν ήρθα καθόλου στην Αθήνα», είπε. 

Αποκάλυψε μάλιστα, πως ο πρώτος που πήγε στο νησί και προσπάθησε να τον πείσει να επιστρέψει ήταν ο Αντύπας, αλλά η Έλντα Πανοπούλου ήταν αυτή που τον έπεισε, γιατί του άρεσε το «διαφορετικό» που του πρότεινε.

Γιώργος Αλκαίος: To άγνωστο ατύχημα που τον καθήλωσε για 6 μήνες στο κρεββάτι 

Η περίοδος που μπήκε πωλητήριο στο οικόπεδο στη Μήλο ήταν πολύ δύσκολη για τον τραγουδιστή, καθώς, όπως αποκάλυψε, είχε ένα σοβαρό ατύχημα μετά από ελεύθερη πτώση. 

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί είχα ένα δυνατό ατύχημα και ήμουν στο κρεβάτι για 6 μήνες. Είχε σπάσει η ουρά και το αριστερό πόδι δε κουνιόταν για τρεις μήνες. Τότε, μου είπε ο γιατρός μου ή θα το φτιάξουμε πρόχειρα και θα είσαι με μπαστούνι ή θα το φτιάξουμε και θα σταματήσεις ό,τι κάνεις για τουλάχιστον δύο χρόνια. Ήταν κάτι που δεν ήθελα να επικοινωνήσω», περιέγραψε. 

Γιώργος Αλκαίος: Ο θάνατος της γιαγιάς του παραμονή του τελικού στη Eurovision

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον θάνατο της γιαγιάς του, κατά την παραμονή του ελληνικού τελικού στη Eurovision, το 2010.

Ο Γιώργος Αλκαίος στον ημιτελικό της Eurovision, τον Μάρτιο του 2010/ NDP

Ο Γιώργος Αλκαίος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, τον Μάρτιο του 2010/ NDP

«Έφυγε η γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε, την παραμονή του ελληνικού τελικού της Eurovision. Δε μου το είπαν και καλά έκαναν. Περάσαμε ελληνικό τελικό και τη Δευτέρα ήρθε η οικογένεια έξω από την πόρτα μου και… το κατάλαβα. Ήταν δύσκολη η διαχείριση της απώλειας με την επιτυχία», περιέγραψε. 

Η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο και το τραγούδι «Ώπα» με ελληνικό στίχο είχε κατακτήσει την 8η θέση στην Eurovision, το 2010.

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια

«Αν βρω τον άνθρωπο που θα μου κάνει, δεν έχω θέμα να παντρευτώ. Παιδιά δε θέλω να κάνω, παλιά ήθελα. Πλέον έχουμε μπει σε μια εποχή που αλληλοαπασχολούμαστε με πράγματα που δεν πρέπει», είπε και παραδέχτηκε πως αυτό το διάστημα έχει μια σχέση.

Ο Γιώργος Αλκαίος για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Βασίλειου

Ο πατέρας σου βγήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ότι δεν θα πάει καλά το σχήμα με την Έλντα Πανοπούλου, γιατί δεν θα έχει απήχηση στη νεολαία.

«Ο καθένας έχει την άποψή του, υπάρχει ελεύθερη βούληση και υπάρχει το αν θα ασχοληθείς με αυτό το πράγμα ή όχι. Εμένα προσωπικά, αυτό που πάω να κάνω τώρα με την Έλντα μου δίνει χαρά. Δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει...», απάντησε ο Γιώργος Αλκαίος.

«Να σου πω και μια ατάκα που είναι λίγο αστεία. Γιατί, ποιος πάει καλά;», αναρωτήθηκε γελώντας ο Γιώργος Αλκαίος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top