Ο Γιώργος Αλκαίος... επιστρέφει! Ξεκινάει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα

Με αφετηρία την Αθήνα, στο Θέατρο Πέτρας, την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21.00

Γιώργος Αλκαίος

30 χρόνια καριέρας! 6 πλατινένια & 10 χρυσά albums, αμέτρητες επιτυχίες… 11 χρόνια απουσίας!

Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, με αφετηρία την Αθήνα, στο Θέατρο Πέτρας, την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21.00.

Αλκαίος συναυλίες

Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια», υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβαλά, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφτεί ο Γιωργος Αλκαίος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα της καλοκαιρινής του περιοδείας.

ΑΘΗΝΑ: 14/6 ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23/6 ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ: 04/07 ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΚΑΒΑΛΑ: 06/07 ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 07/08 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΥΧΕΡΟΥ

Η ενέργεια του Γιώργου Αλκαίου, η αύρα και τα τραγούδια του, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς, συνδυάζοντας ελληνικά και ανατολικά στοιχεία με τη σύγχρονη ποπ μουσική, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει, εδώ και 30 χρόνια και να δώσει ένα διαφορετικό άκουσμα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - Μ. Μερκούρη, Πετρούπολη 132 31

ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.viva.gr/tickets/music/giorgos-alkaios-live-2022-theatro-petras/ 

Τιμές εισιτηρίων: Από 15€ Παραγωγή: Double Dot www.doubledot.agency

Διεύθυνση & Οργάνωση παραγωγής: Γιάννης Δολλάνης – Ρένα Μάνδρου

Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία / Media: Μάνος Μαγιάτης

Γιώργος Αλκαίος συναυλίες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top