Cash or Trash: Ρετρό τεχνολογία & γλυκιά μελαγχολία - Δείτε το trailer

Νέα εβδομάδα με νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Cash or Trash: Δείτε το trailer αυτής της εβδομάδας

Σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ιδιαίτερα αντικείμενα. 

Θάνος Λούδος: Έχω μάθει πολλά δίπλα στη Μοιραράκη στο Cash or Trash

O Ντένις μεταφέρει τους αγοραστές σε μια άλλη διάσταση με το αντικείμενό του. Ο προγραμματιστής υπολογιστών φέρνει το παρελθόν στο τραπέζι των προσφορών κι ελπίζει με το παλιάς τεχνολογίας αντικείμενό του να προκαλέσει μια γλυκιά μελαγχολία στους αγοραστές. Άραγε, οι αναμνήσεις θα είναι τόσο δυνατές, ώστε να διεκδικήσουν το αντικείμενο;  

Τη θρυλική περίοδο της Μαντόνα στη δεκαετία του ’90, ζωντανεύει το τζιν τζάκετ του Κωνσταντίνου στο δωμάτιο των αγοραστών. Το μπρανταρισμένο αντικείμενο του Κωνσταντίνου προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των αγοραστών. Με στιλ διαχρονικό, το τζιν παραμένει πάντα επίκαιρο, αλλά η φρέσκια πινελιά, που φέρει επάνω του το συγκεκριμένο τζάκετ, εγγυάται το κλείσιμο μιας καλής συμφωνίας.  

Αν το αντικείμενο του Ηλία, αλλά και τα όμοια της κατηγορίας του, που δίνουν στιλ και χαρακτήρα σε ένα σπίτι, μπορούσαν να λένε «καλώς ήρθες» και «γειά χαρά», τότε σίγουρα θα είχε καλύτερη τύχη στο δωμάτιο της εκτίμησης. Ο Ηλίας, όμως, δεν το βάζει κάτω στο δωμάτιο των αγοραστών. Επηρεασμένος από ένα παρόμοιο αντικείμενο που ήρθε στον προηγούμενο κύκλο επεισοδίων της εκπομπής, ο Ηλίας δήλωσε συμμετοχή και τα υπόλοιπα είναι απλά… εμπειρία Cash Or Trash!   

«Έχω ανάγκη από χρήματα»: Η Μαρία Κωνσταντάρου στο Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!  

Mοιραράκη: «Oι πωλητές έρχονται διαβασμένοι στο Cash or Trash»

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους! 

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς κι η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.  

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα κι εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top