«Έχω ανάγκη από χρήματα»: Η Μαρία Κωνσταντάρου στο Cash or Trash

«Μου λείπει το σανίδι, γιατί είμαι παιδί του θεάτρου», δήλωσε η ηθοποιός

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Cash or Trash

Στο Cash or Trash συμμετείχε η Μαρία Κωνσταντάρου. Η σπουδαία ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, έκανε την εμφάνισή της στο αγαπημένο πρόγραμμα του Star, διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά για το αντικείμενο που έφερε προς πώληση

Cash or Trash: Η Μαρία Κωνσταντάρου έφερε προς πώληση έναν καθρέφτη με... βασιλική καταγωγή!

Cash or Trash: Η Μαρία Κωνσταντάρου έφερε προς πώληση έναν καθρέφτη με... βασιλική καταγωγή!

Η Μαρία Κωνσταντάρου παρουσίασε στους πωλητές έναν καθρέφτη, που όπως ανέφερε έχει στην κατοχή της από το 1927 κι είχε μάλιστα τεθεί σε δημοπρασία από το βασιλικό παλάτι. Εκείνη την εποχή η βασιλική οικογένεια είχε εξοριστεί κι έβαλε σε δημοπρασία τα έπιπλα του παλατιού. Έτσι η μητέρα της κέρδισε τον συγκεκριμένο καθρέφτη και η ηθοποιός τον έφερε στο Cash or Trash. γιατί έχει ανάγκη από χρήματα, όπως δήλωσε. 

Η Μαρία Κωνσταντάρου ζήτησε 3.000 ευρώ για τον ιστορικό καθρέφτη. Ωστόσο, ο Θάνος Λούδος λόγω του ότι δεν είχε στην κατοχή της κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί τη βασιλική προέλευση του αντικειμένου, την εκτίμησε μόλις στα 500 ευρώ.

Τη Μαρία Κωνσταντάρου με τη χαρακτηριστική φωνή, έχουμε δει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές

Τη Μαρία Κωνσταντάρου με τη χαρακτηριστική φωνή, έχουμε δει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές

Παρά τις προσπάθειες της ηθοποιού να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές στην επιθυμητή τιμή, η καλύτερη προσφορά που μπορούσαν να της κάνουν ήταν στα 900 ευρώ. Η Μαρία Κωνσταντάρου δε δέχθηκε το συγκεκριμένο ποσό κι αποχώρησε από το παιχνίδι χωρίς να κλείσει συμφωνία.

Όταν η Δέσποινα Μοιραράκη είχε ρωτήσει την ηθοποιό για το ύψος της προσφοράς και τι σκόπευε να κάνει με τα χρήματα που ενδεχομένως θα κ'ερδιζε η Μαρία Κωνσταντάρου απάντησε: «Δε μου άρεσε η προσφορά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top