Fame Story: Αριστέα & Τίτος έκαναν πράξη το «Φιλιούνται-Αγκαλιάζονται»!

Η ανατροπή ήρθε στο φινάλε του ντουέτου τους

Δείτε το ντουέτο της Αριστέας και του Τίτου

Με το ντουέτο της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, τη μεγάλη επιτυχία Shallowεμφανίστηκαν στον ημιτελικό του Fame Story ο Τίτος κι η Αριστέα

Fame Story - Τίτος για Αριστέα : «Είμαι ερωτευμένος, δεν το κρύβω!»

Fame Story: Η Αριστέα κι ο Τίτος ως άλλοι Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ

Fame Story: Η Αριστέα κι ο Τίτος ως άλλοι Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ

Όλη τη εβδομάδα προσπάθησαν να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο κομμάτι, παρότι η Μαρία Σολωμού δεν έβλεπε καμία... χημεία. Οι δύο σπουδαστές, ωστόσο, έχουν έρθει ήδη αρκετά κοντά και το ερωτικό τραγούδι τους ταίριαξε πολύ. Μάλιστα, στο τέλος του κομματιού έδωσαν κι ένα φιλί ενθουσιάζοντας τους πάντες! 

Fame Story Αριστέα: Η μητέρα της εγκρίνει τον νέο της έρωτα

«Μέχρι το τέλος έλεγα “δεν μπορεί, βαρέθηκα. Δεν έχουν ερωτευτεί, δεν είχατε κοιταχτεί”. Και στο τέλος κατάλαβα γιατί το κάνατε τόσο επίτηδες όλο αυτό. Το φιλί ήταν πολύ ωραίο και γλυκό. Ερμηνευτικά μπήκες καταπληκτικά Τίτο, έπαθα σοκ. Τραγουδάς ξένα φανταστικά. Αριστέα, μόλις μπήκε το ρεφρέν πήρες όλο το τραγούδι πάνω σου. Θέλω να το ξαναδώ!», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Fame Story: Η Αριστέα κι ο Τίτος... επισφράγησαν τον έρωτά τους με ένα φιλί!

Fame Story: Η Αριστέα κι ο Τίτος... επισφράγησαν τον έρωτά τους με ένα φιλί!

«Μόνο η τούρτα μας έλειπε σήμερα γιατί είστε ντυμένοι γαμπρός και νύφη. Θα συμφωνήσω με την Ελένη και θα προσθέσω ότι στα κουπλέ ο Τίτο κουβάλησε, ήταν καλύτερος. Αλλά το ρεφρέν Αριστέα το απογείωσες. Κολακεύατε φωνητικά ο ένας τον άλλον. Δώσατε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μπράβο σας», πρόσθεσε ο Light. 

Fame Story Αριστέα: «Το πιο δύσκολο για μένα είναι να εκφράσω τον έρωτα»

Ο Γιώργος Αρσενάκος συνέχισε: «Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η στιγμή που τραγουδούσατε μαζί. Η στιγμή που ήσασταν μαζί ήταν ιδανική και σαν ενέργεια και σαν δέσιμο φωνών. Η χημεία που έχετε βγήκε κι ήταν ένα ντουέτο πολύ ωραίο στα κοινά σημεία».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Είχατε ανάγκη να τραγουδήσετε παρέα και φάνηκε στον τόνο σας. Ήταν αρμονική η συνύπαρξή σας».

Τίτος και Αριστέα ερμήνευσαν το Shallow

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top