Μπουρδούμης για το όνομα του γιου του: «Είναι συμβολικό»

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και για τα πρώτα χρόνια καριέρας του.

Mπουρδούμης: Η ζωή με τον γιο του μετά το διαζύγιο με τη Δροσάκη

Ενώ λίγο πριν τον αποχαιρετήσει η παρουσιάστρια του MEGA, αναφέρθηκε στον 3,5 ετών γιο του, Αναστάση, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Λένα Δροσάκη και στο όνομα που του έδωσαν για συμβολικούς λόγους. 

Μπουρδούμης: «Δε θα προκαλέσω η ιδιωτική μου ζωή να γίνει δημόσια»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον γιο του

«Δεν είναι τυχαίο, είναι το όνομα του πατέρα μου, τον οποίο όμως δεν τον φωνάζουμε Αναστάση, αλλά Τάσο. Άρεσε πάρα πολύ στην Λένα το όνομα Αναστάσης γιατί έχει και πάρα πολλά “Α”», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει: «Διάβαζα σήμερα στα θέματα ότι στη Μεγάλη Βρετανία το πρώτο αυτή τη στιγμή στη λίστα με τα ονόματα που επιλέγουν είναι το όνομα Αναστασία».

«Η έμπνευση ήρθε από το όνομα του πατέρα μου. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να πάρει το όνομα του μπαμπά μου, απλά το Αναστάσης μας άρεσε πάρα πολύ. Έχει και το κομμάτι της Ανάστασης, έχει κάτι απ’ όλα. Είναι συμβολικό και μας αρέσει», απάντησε ο ηθοποιός. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top